Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viktyna

prawko jest loterią?

Polecane posty

Witajcie.Za 2 dni mam kolejne 3 podejście do upragnionego prawa jazdy! Ostatnim razem ludzie na egzaminie mówili, ze sa tu już 4-8 raz.Byłam w szoku.Pewna, że zdam.haha...ratujcie bo się wykończę przez ten stres!!!!!!!Czy ktoś zdaje niedługo???

Gość diskodupa
ja podchodziłam pięć razy, nie zdałam i pierdolę to. moja koleżanka, która cofać nie umie zdała za drugim, ja robię wszystko jak należy i ciągle mnie facet oblewa, bo taki ma kaprys. w dupie to mam 😡

nie jest loterią, być może jesteś zbyt zestresowana i przez to jedziesz niepewnie. Pamiętaj, że da się wyczuć czy kierowca czuje się za kierownicą dobrze czy nie...

czytajac rozne fora na ten temat widze,ze duzo zalezy w jakim miescie sie zdaje,ja aktualnie chodze na kurs w Poznaniu,tu to ponoc jest tragedia ze zdawaniem :( a gdzie Ty zdajesz?

Gość 1500 złotych
ja zdalam za 10 razem jak rpzesłałam papiery z krakowa do nowego sącza i nareszcie mam prawko:))

ja naprawdę swietnie jezdzę...ehhhhh tzn. wszystko ok!!!nie potrafię sobie poradzić z tym stresem.Tam jest okropnie w tym wordzie!!!!!!!!!!

zdaję we wrocławiu!!!Ale nie wierzę juz , ze mozna zdać!!!Ktoś tam 10 razy zdawał???ehhh pocieszenie!!!!!26 lat maqm tyle egzaminów przeszłam a tutaj tooo.Dzięki za odpowiedzi.

Dwie rady- POWAGA !! musisz udawać twardzielkę a druga - musisz wiedzieć CO ROBISZ !! oni uwielbiają wprowadzać w błąd. Ja zdałam za pierwszym razem bez problemu :) Trzymam kciuki !

ja zdawałam w Łodzi, tez miała być tragedia bo ludzie zdają tu po kilkanaście razy. Poszłam na egzamin lekko zestresowana, ale przeszło mi zaraz po wyjechaniu z placu. Starałam się luźno gadać ze swoim egzaminatorem, był całkiem sympatyczny i w sumie cała godzina zleciała bardzo szybko. Zdałam za pierwszym razem, tak samo jak mój facet, przyjaciółka i dwie osoby z mojej rodziny. Dlatego już średnio wierzę, że można mieć aż tak wielkiego pecha żeby zdawać po 10 razy, dla mnie taka osoba po prostu nie nadaje się na kierowcę i lepiej, żeby sobie zdała z tego sprawę zanim wyjedzie sama na miasto i będzie stwarzała niebezpieczne sytuacje...