Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie smiertelna choroba

Prawdziwe porzyczyny zdrady.

Polecane posty

Gość zycie smiertelna choroba

Powiedzcie mi jesli ktos oczywiscie zna odpowiedx na pytanie czemu mężczyxni zdradzają? Nikt mi nie wmówi, że chodzi tylko o seks. znam kolesia co ma zonke na kazde skinienie w tych sprawach a wiem, że od pł roku spotyka się z inna laska na numerki, dzwoni do tamtej niemal codzień mimo, że z zonka ma pół roczne dziecko. o co tu chodzi? A oprócz tego zonka stara sie jak tylko może zeby dogodzic facetowi.

Gość bo głupia ta żonka
faceci to zdobywcy, oni muszą polować, mądra żona nie podaje się na tacy i nie leci na kazde skinienie palca:P

pi pierwsze to przyczyn zdrady jest wiele, począwszy od tych bzdurnych typu nuda lub chwila nieuwagi, a skończywszy na tych, które wynikają z poważnych problemów, jakie ludzie mają w związkach a po drugie to, że jego żona się stara jescze nie znaczy, że potrafi mu \"dogodzić\" tak, jak on by tego chciał

Gość o nic niektorzy maja juz w
genach kurwienie sie. To sa tak zwane lajzy podworkowe i zebym nie wiem co kobieta robila to i tak bedzie sie lajdaczyl bo juz ma tak w genach. Wiec kobitki naprawde nie warto sie starac albo byc wierna bo i tak zostaniecie zdradzone jak to donosza najnowesze badania, ze kazdy mezczyzna zdradza. tak wiec nie badzcie glupie tylko uzywajcie sobie zycia bo tak czy siak zostaniecie zdradzone.

Gość antonio*
dla mnie zastanawiające jest skoro to wszstko trw juz tyle czasu a facet zdradza mimo dziecka i oddanej bbeczko to chba ten ich zwiazek to czysta lipa i trzyma ich tylko dziecko, a z tamta babeczką to hmmmmmmmm prawdziwe uczucie.

Gość 24letnia Nimfa Wodna
Zdradzają bo = kobieta ciągle podejrzewa go o zdradę więc zdradzi żeby już nie miał wyżutów że podejrzewa go niesłusznie = bo inna, znajmoa zaczeła swoje kobiece triki aby go uwieść a On był za słaby żeby się oprzeć = bo żonę ciągle boli głowa = bo kocha żonę za mocno i chce się odkochać = bo wypił za dużo = bo zauroczył lub pokochał inną = bo traktuje sex jak sport = bo myśli, że żona się nie dowie = bo chce poczuć się doceniony

Gość wytrysk z konewki
= bo lubi ! i przestancie generalizowac, kobiety zdradzaja czesciej i w bardziej wyrafinowany sposob