Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to idioci /

Smutno mi, bo ten debil mnie olał/ Bo...

Polecane posty

Gość faceci to idioci /

Niby takie nic, taka drobnostka, a podziałało na mnie jak kapa z matematyki, czyli niewesoło i przygnębiająco. Otóż, pod wpływem nie wiem jakich złudzeń wysłałam na nk mojemu byłemu zauroczeniu życzenia i zapytałam 'co u ciebie'. A on po prostu mnie podglądnął i nie odpowiedział nawet.... Przykro mi, bo myślałam zawsze, że mu się podobam...

Gość faceci to idioci/
.... czy mogę tu liczyć na jakieś pocieszenie lub trzeźwą ocenę sytuacji?;p

Gość faceci to idioci/
dzięki za odzew;p Aż mi teraz głupio się zrobiło, byłam pewna, że odpisze...rozważam czyby nie usunąc tego komentarza?jak myślicie?

Gość nową podkategorią

Gość faceci to idioci/
dobra, źle zrobiłam. Ale co teraz?

Gość nową podkategorią
teraz skocz

znam to oj znam, juz nie jednokrotnie zrobilam z siebie taka kretynke, albo pisalam esa albo na gg albo na nk wlasnie, i baaardzo czesto facet z ktorym swoja droga myslalam ze krece mi nieodpisal .zenada nie da sie odpisac jak mi zawsze bylo lyso :O

zostaw już tego komenta... I nie zawracaj sobie nim głowy ;-)) W końcu to twoje byłe zauroczenie, prawda? ;-) Chciałas być miła, nie odezwał sie- trudno ;-) jego problem życie idzie dalej ;)

teraz nic nie rob, przejdzie, to jak z wywaleniem sie na srodku ulicy, wszyscy sie smieja ale w koncu zapomna, ty kiedys tez, :D

a i jeszcze jak dla mnie \"co u ciebie\'.\" to najdurniejsze pytanie :D szczególnie do osoby która słabo znasz... takie kurtuazyjne dla formy i odbębnienia wymiany zdań z kimśkto cię nie obchodzi co można odpowiedzieć? :O

Gość faceci to idioci /
W sumie macie rację.... To byl koles, który raczej by pisal megaflirciarskie bzdety typu wiesniackich żenad ;/ A mi nie napisze, bo nie widzielismy sie z pol roku.... ALe kiedys bardzo mu sie podobalam, a moze mi sie tylko zdawalo... Dlatego faceci to debile. Bo nie wim czy podobam się im ja, czy sto innych dziewczyn. Nie mozna miec wszystkiego... Nie chcialam z nim byc wlasnie dlatego, bo nigdy nie czulam sie 'ta jedyna'

Gość preryteeee
to typos flirciarza po co sie w to dziewczyno chcialas pchac? a olal cie pewnie, bo przez ten czas co sie nie widzieliscie poznal nowe....