Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mme_butterfly

dziewczyny oddające sie pierwszemu lepszemu

Polecane posty

Gość mme_butterfly

witam, moja bardzo bliska znajoma (mloda dziewczyna) nie majaca stalego chlopaka , uwaza iz nalezy korzystac z zycia uprawiajac seks ze swiezo poznanym mezczyzna. w tym tygodniu zaliczyla juz podobno trzech . jak jej pomoc i co w ogole myslicie o takim nastawieniu do zycia seksualnego ???

Gość ale chyba
sie zabezpiecza? jeśli tak, to nie mam nic przeciw temu trzeba korzystac z życia póki człowiek młody :)

Gość a jak bys tak
sprobowala zajac sie sama soba, bo uwazam, ze ona twojej pomocy nie potrzebuje skoro o nia nie prosi.

Gość mietekk
wypierrdol ja i ty

Carolla, myślę że takie nastawienie do życia seksualnego jest niebezpieczne. Funkcjonując w ten sposób może się łatwo zarazić chorobami wenerycznymi, a nawet HIV. Jak pomóc twojej znajomej ? Cóż, staraj się wpływać na jej światopogląd. Tylko nie naciskaj zbyt mocno, bo się do ciebie zrazi.

Gość aniulka 1234
Puszczalska, nie puszczalska, nikt o to nie pyta. Sądzę, że ona po prostu chce się podbudować właśnie przez seks. Myślę, że dużo kobiet tak ma, że w łóżku, widząc pożadanie faceta czują się atrakcyjniejsze. Jeśli ona naprawdę jest młoda, to będzie to dla niej na pewno niszczące, nawet jeśli teraz uważa, że trzeba korzystać z zycia. I nie chodzi tutaj o konsekswencje typu ciąża, albo jakiś syf przenoszony drogą płciowa, tylko raczej psychiczna postawa wobec seksu w przyszłości. To nie jest normalne, by przeżywac takie rzeczy z przypadkowymi ludźmi. I myślę, że ciężko jej będzie potem budować trwały związek z kimś kogo kocha. I że seks nie będzie się jej kojarzył konkretnie z tą miłością, tą osobą. Ciężko jest zmienić przekonania upartej (jak się domyślam) nastolatki, dlatego jedyne co możesz zrobić to rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać. Zwłaszcza o jej życiu seksualnym w przyszłości, jak je sobie wyobraża, z kim...?