Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mme_butterfly

dziewczyny oddające sie pierwszemu lepszemu

Polecane posty

Gość mme_butterfly

witam, moja bardzo bliska znajoma (mloda dziewczyna) nie majaca stalego chlopaka , uwaza iz nalezy korzystac z zycia uprawiajac seks ze swiezo poznanym mezczyzna. w tym tygodniu zaliczyla juz podobno trzech . jak jej pomoc i co w ogole myslicie o takim nastawieniu do zycia seksualnego ???

jesli tak jej sie podoba, a nie zachowuje tak ze wzgledu na jakies problemy to wszystko jest ok

jak tak lubi to to tylko jej sprawa. nie umoralniaj jej na siłę. przypomnij tylko żeby się zabezpieczała przed chorobami.

niech tylko sie zabezpiecza przed chorbami i niech robi co chce jej dupsko:P jej sprawa

Gość krewetka144
powiedz jej ze zostannie samotna matko a zycie nie na tym polega.... a ci mezczyzni ktorzy kochaja sie z nia zaraz po tym jak ja poznali chca ja tylko przeleciec widza w niej tylko dziwke a nie partnerke Jak zostanie sama z dzieckiem wtedy to dopiero bedzie szalec... nawet czasu dla samej siebie nie znajdzie

Czasem sie może trafić przygodny seks, ja to rozumiem... Sama przygodnie sypiam z moim kolegą - bogiem seksu. Ale, nosz kurwa, trzy fiuty w jednym tygodniu? To się w pale nie mieści.

>> Sama przygodnie sypiam z moim kolegą - bogiem seksu. Przygodnie, to znaczy z przypadkowo poznanym facetem. Ty się po prostu kurrwisz.

Gość obsevatorr
Ty się po prostu kurrwisz. Pisała, że jest dziwką, nie tylko kafeteryjną, ale prawdziwą.

Gość
:-o nie mogę tego słuchać, dobrze,że jestem dziewicą.

Gość
W rozmowach w toku był taki prawiczek , który mówił do dziewczyny- niezła z ciebie laska, śmiać mi się chciało:)

Gość
Chłopcy jak z wami jest? Czy jesteście tacy porządni:D.

Gość
Czy byliście kiedyś w Rozmowach w toku?

Gość
Ja się masturbuję sama.

Gość
Czy moglibyście żyć bez seksu?:)

Gogi Bubu, szmacę się bo sypiam z kimś kogo znam lat 20, kogo lubie, szanuje, komu ufam?:D I bo mi to sprawia przyjemność. Fakt - nie chcę z nim być bo nie chcę być z nikim. Ale gdyby to kogoś krzywdziło, albo gdyby to miało inne konsekwencje to przerwalibyśmy to.