Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swintaA

czy krotkodystansowiec ma szanse na poprawe?

Polecane posty

Gość swintaA

i jak ma to zrobic? bo ja juz tego seksu mam dosc, przestaje mnie Ukochany podniecac, gdy wiem, ze pare ruchow go czeka i traaaach!

Gość KarolMszczonow
A ile on ma lat?

Gość gfgh
moj facet po 2 latach dopiero zaczal to kontrolowac.... koljne 2 lata sa zaje.... biste

Gość Sieeenka
tez jestem z krotko.. od roku i nic sie nie zmienilo. Zaczal teraz unikac seksu, tak mi sie zdaje. Zaluje, ze zwracalam mu na ro uwage:( jak to panowie jest - uslyszec, ze "za krotko"?

Gość o ja JESTEM krotkdystansowcem
i powoli mnie to zalamuje. widac, ze moja kobieta nie jest zadowlona, choc mowi,l ze nie lubi 'ZA DLUGO' ale ile to jest za dlugo.. ze wiecej niz ta moja minuta lub trzy?! masakra :(:(:(

Gość ja sie rozstalam pare dni temu
bo przestal mnie krecic, nie sposob bylo sie podniecic, smutne- ale prawdziwe. niektore kobiety potrzebuja prawdziwego seksu. a nie namiastki.

Gość kAXIL
Podniesliście mnie na duchu ja dopiero kończe tak po 35-40 minutach i zawsze tylko podczas orala:)

Należy wytrzymać co najmniej 24 minuty (to średnia nigeryjska). W internecie można znaleźć sporo informacji na temat powstrzymywania przedwczesnego wytrysku.

też miałem taki problem ale ty na ogół kwestia wieku, intensywności seksu itp.. raz było tak że nie widziałem się ze swoja ok miesiąca i jakoś tak nawet mało się masturbowałem (ze trzy-cztery razy może) i jak się zobaczylismy to dałem plamę:D zachopwałem sie jak 14 latek:P drugi raz był już normalny... jesli masz tsałą prtnerkę(stały seks) ponad 20 lat i nadal szybko bardzo kończysz to ja bym się wybrał do specjalisty..nigdy nie zaszkodzi poradzić się fachowca.. średnia nigeryjska? pierwsze słysze:P

Gość pawek1111
...a ja mam odwrotny problem. - muszę to robić przynajmniej godzinę - żeby się spuścić. /z tego właśnie powodu nie mam szczęścia u kobiet/ ...no ale ''każdy kij ma dwa końce'' - taki mój pech !.

Gość tez mam ten problem
moj gosciu piesci dobrze ale co z tego jak po 2 minutach jest po wszystkiemu. Jestem bardziej potrzebujaca.Zaczyna mnie to denerwowac. Coz chyba trzeba bedzie sie zakrecic gdzie indzej.