Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

ŻYCZĘ WAM Z OKAZJI NADCHODZĄCYCH ŚWIĄT...

Polecane posty

Serdeczne życzonka uśmiechu i słonka. Śniegu białego po pas... Pierwszej gwiazdki - jasnej jak ta nad Betlejem. Pokoju życzliwego w opłatka łamaniu... Życzeń, co się spełniać będą, Ciepłej miłości, wiary i nadziei, co nie będą odstępować na krok przez cały nowy nadchodzący rok...

a dziekujemy :) i ode mnie zyczenia :) _______________/\\ _____________< o > _______________\\/ _____________*o*o ___________o`* o.@*o`. __________.\' \'*Q o *o@ __________( () o*o* @ o\'. _________.-\' o *0_Q.-\'-;*o) _________.\' 0 Q @0@ ()* `-. ________* @ o*o @. ‘Q * o ) _______o`-...-@\"\"-Q \'-~@\'`0*.’ _______.\'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.) _______*.\' o . @* \'-@‘o’’Q.*-oQ’. ______* @ * ._()__0*Q.~-\' @ ()* ` ______(o () * o* Q\'._@_Q o ()’´´*.\'. _____o\'-.-\' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-. _____.-\' @ _Q_.-\'~\'-. @ ´()`-*@.o’Q’ ____.\' @* o ..-\' * o *.@ * 0 *@oQ`)*o ___\'._@ * o () \'-._@__0__@_.-\'Q o . \'-. ___;--@\' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *\'-*.o@; ___.o-\' * ‘ \'._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ ___* @ *‘ o * @ _.\'\'Q~o..__@__.--\'`@--. ___;\'-.__@_Q . 0 () oQ * @ o *___;\'-.__ ``*``__/\\__``*``★````*``__/\\__ `*```>•★•< WESOŁYCH☆```>•★•< ``*`¯¯\\/¯¯ ```☆``*``★``¯¯\\/¯¯ ★``☆``*ŚWIĄT`☆`BOŻEGO*``★ ```*``__/\\__``*``★````*``__/\\__ `*>•★•< `*NARODZENIA`☆\'*•★•< ```*`¯¯\\/¯¯ ```☆``*``★``¯¯

I ja śle życzenia: Święta te na świecie całym, niosą miłość, dużym, małym. Niech więc cząstka tej miłości, i u Ciecie też zagości. Spokojnych, zdrowych, wypełnionych ciepłem Świąt Bożego Narodzenia

🌼 dopisuję się:) Z okazji nadchodzących Świąt życzę wszystkim, by 🌼 świąteczne chwile wypełnione były pięknymi uczyciami... 🌼 święta otulone były baśniowością i magią... 🌼 był to czas niezapomniany 🌼 królowało szczere i płynące z serca \"BYĆ RAZEM\"... A wszystkim świątecznym mamusiom życzę \"bezbolesnego\" rozwiązania:) 🌼