Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 cały rok się na tę rozmowę szykuję kotu też wygarnę odpowiednio ciekawe co mi odpowiedzą łobuzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Grudzień 23, 2008 moj pies zawsze gadal :D a moj glupi kot nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mietek ze starych tabletek 0 Napisano Grudzień 23, 2008 oh niewiasto z obcym imieniem i nazwiskiem lecz rozmawiaj z nim inie obnizaj poziomu intelektualnego, by nie umniejszyc wiary jego w ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozmazane na szybie łajno Napisano Grudzień 23, 2008 Uważaj, żebyś przez tę rozmowę zwierząt nie wymieniła :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 kocham moje zwierzaki ;) ale niegrzeczne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Lusesita - choinka w stopce ci sie chwiele! trza ja do sciany przymocowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 przymocowana kot po niej skacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 ja z moimi nie porozmawiam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Pogadałby se ze swoją suką.. ale sam jestem. :D:P Luśka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozmazane na szybie łajno Napisano Grudzień 23, 2008 Mój kot wskoczył na sam czubek, biedna choinka zaatakowana przez kota, a drugi zdążył już zbić 2 bombki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 ladacznica, czemu? :( kurwa! co Ty masz w stopce? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozmazane na szybie łajno Napisano Grudzień 23, 2008 ladacznica - porzygam się :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 bo zostają same w domu, a my jedziemy :( będą mogły porozmawiać tylko z rypkami w stopce.. probuje się przystosować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Grudzień 23, 2008 posluchaj co On ma do powiedzenia nt. Ludz-Kości. najlepszego Lusieńko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 tzn. probuje ludzi sprowadzić na dobrą drogę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Luśka na Pasterkę nie idziesz Napisano Grudzień 23, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 Myrevin :P ladacznico :O jak można w takim dniu zostawić kogokolwiek samego??? nie wazne czy człowieka czy zwierzę józiu-wariatuńciu :D nie omieszkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 na pasterkę się chodzi w celu obalenia flaszki pod kościołem mogę to zrobić przy kolędach w domu... wysłuchując zwierzających się zwierząt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Jabłko...05.10.1990 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Ja też bede rozmawiał ze swoim pieskiem i kotkiem,jestem ciekawy co mi powiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozmazane na szybie łajno Napisano Grudzień 23, 2008 Luśka :D prawda? Można w domu obalić, a nie zaraz koczować przed kościołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 a myślisz, ze mi nie przykro? nie ma jak ich wziąć. tescie mają dwa duże psiska, które nie tolerują kociszczy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 kto mówi, ze trzeba iść do kościoła? są jeszcze bary :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 :D chyba się jutro słabo poczuję... :O wypiłam pół wina i poprawiłam piwem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozmazane na szybie łajno Napisano Grudzień 23, 2008 Ja też obalam właśnie wino, dobrze, że mój syn nie korzysta z moich dojek :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 chyba raczej jutro jeszcze poprawisz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 jutro poprawię :D wielkie żarcie i jeszcze większe picie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 a przy tym na drugi dzień jakie wydalanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 23, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 no to wesołych i moczopędnych :P szpadam z psami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach