Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kryśka 01

Mój ojciec i tesc po kłócili się o nic

Polecane posty

mój teściu ciągle ma o coś do mnie pretensje, udało mi się na mowic mojego męża by przyjął moje nazwisko ,nawet się nie opierał(jego ojciec nie może się z tym pogodzic) teraz na dodatek mojemu teściowi odbiło i chce by nasz syn miał imie po nim Mieczysław,mojemu ojcu też bo chce by mój syn miał na imie Władysław(po nim) oni chyba po szaleli,nie dam swojemu dziecku takiego imienia,po żarli się o to,a ja już nie wiem jaka ma byc moja reakcja, razem z mężem szukamy imienia dla naszego syna,nie wiem tylko dla czego naszym ojcą tak odbiło?

przepraszam,wystąpił w błąd w pisowni ale pytam się jaka ma byc moja reakca?i dla czego im tak odbiło?

patogią nie jesteśmy,wypraszam sobie cały czas o tym myśle,przeciez takie imiona już dawno wyszły z mody,to byłaby krzywda dla dziecka

Gość kiepska prowokacja

Gość wybierz pseudonim
No i niech się kłócą, a wy dacie dziecku na imię tak jak chcecie sami i już. Kiedyś tak było, że dzieci dawały swoim pierworodnym imię po rodzicach, teraz takie wartości wręcz zanikły. Rodzice je pamiętają, ty raczej nic o tym nie wisz i zrobisz jak zechcesz. Oni obaj chyba oczekiwali takiej propozycji od was, a że wy nic w tym temacie, sami zażądali szacunku w tej formie.

Próbowałam z nimi na ten temat rozmawiac,to obydwoje nie chcą o tym słyszec,że dziecko nie będzie miało imienia po którymś z nich,mam wrażenie że to oni chca rządzic w tej kwestii,nie wiem tylko kiedy im przejdzie.

Gość cholipa
obydwaj!!!!!!!!!!!!