Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o ocenęę

foty mojej nowej fryzury, co myślicie?

Polecane posty

Gość proszę o ocenęę

oto zdjęcia mojej nowej fryzury, jak przyszłam od fryzjera byłam tak zła, że się prawie popłakałam, że mi tak spieprzyła fryzurę, a co wy myślicie, czy jest tak źle? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2ea4875b 8418f05f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ddff7263 882fed7e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b5295c25 87e4495a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9964e728 555f3fc3.html jeszcze ten kolor włosów na zdjęciu mnie dobił normalnie mam mysi blond, nie wiem czemu na zdjęciach wyszedł rudy?

Gość dshjdhfkhkjfd
nie przesadzaj , włosy jak włosy szału nie ma ale i powodu do płaczu brak ...

Gość proszę o ocenęę
podnoszę

bardzo ładne masz włosy, szczegolnie fajnei wymodelowane konce co widac na zdjeciu od przodu. Troche jedwabiu albo czegos na koncowki i extra:)

Gość proszę o ocenęę
dzięki madchen, chciałam ładnie wyglądać na Święta, a wyszło jak zwykle :(

Gość proszę o ocenęę
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość ja się wypowiem
Nie mogę wejść na tę fotkę i tyle.

Gość obyście miały rację
skasuj spację to wejdziesz. wystraczy pomyśleć :P autorko a mnie się bardzo podobają Twoje włosy! zazdroszczę... z takiej długości włosów można zrobić wiele fajnych fryzur. A, że są trochę suche i matowe - jak kto wyżej napisał - jedwab załatwi problem.

Gość proszę o ocenęę
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość proszę o ocenęę
ktoś się wypowie?

Gość dzieciuchna
mnie sie nie podoba

Gość proszę o ocenęę
dzieciuchna -> a możesz powiedzieć konkretnie co ci się nie podoba?

Gość ollinka135
zwykła, neutralna fryzurka :) nie masz nad czym biadolić :D wchodzac na linka myslałam, że zobaczę jakiegos rózowego irokeza :P :D

Gość fdd
nie masz sie czym zalamywac. zadna innowacja ale jest ok. mam ten sam problem- ide do fryzjera mowie ze chce cos nowego a i tak wychodze jak zwykle. jeszcze mam taki problem ze mam cienkie wlosy i policzki ciut szersze niz czubek glowy- a wlosy zrobili mi do linii zuchwy i jak nie podtapiruje czy nie zakrece to mam buzie w ksztalcie kropli :)

Gość bez rewelki mam ladniejsze

Gość *Ilona*zz
fryzura normalna,ale jesli chcialas zminy to raczej przydalaby sie poprawka.ciesz sie ze cie nie wycial na jakiegos kret. ale masz fajny kolor wlosow,jaka farba,jakim kolorem je robisz?

Gość proszę o ocenęę
dzięki za oceny, te pozytywne i negatywne włosów nie farbuje, to mój naturalny kolor teraz jak już ochłonełam to fryzura wydaje się być O.K. znaczy cięcie, poprostu nie ułożyła mi włosów :-(jak nad nimi popracuję, to może coś z tego będzie a twarzy nie pokażę :P

Gość proszę o ocenęę
może ktoś jeszcze się wypowie?

Mi się bardzo podoba, masz piekny kolor włosów jesli to Twój naturalny to bardzo Ci zazdroszczę. Ja mam strasznie cienkie i mi wypadają, a do tego kolor jest taki szaro bury, nawet zafarbować ich nie mogę, wygladam teraz fatalnie, najlepiej chyba wygladają gdy są związne, ale niestety to nie pasuje do mojej twarzy. Wiesz, bardzo chciałabym mieć takie włosy jak Ty.

Gość proszę o ocenęę
klamka od zakrystii - > to mój naturalny kolor włosów, nie wiem czemu na zdjęciach wychodzi rudy! ja w lustrze zawsze widzę blond, czyżby moje postrzeganie tak się różniło od tego jak nas widzą inni? :D oby nie :D ja też mam cienkie włosy, po kilku godzinach od zrobienia tego zdjęcia włosy mi oklapły, żeby fryzura się utrzymywała cały dzień muszę ją 3 albo 4 razy poprawiać, dlatego mam rozpuszczone włosy na jakieś okazje, a tak to w kitce :P wygodnie i szybko

Gość proszę o ocenęę
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość sandra9065
nie wiem czy Ci sie naturalnie tak lekko podkrecaja/faluja wywijają ;p wiem ze z taka dlugoscia wlosow to mozna wszystko zrobic, odpowiednio wymodelować/ułożyć czy chociazby pojsc do dobrej fryzjerki ze zdjeciem fajnej fryzury coby ci taka zrobila, ale te sciecie poprostu nieładne. powinnas sciac wlosy, http://img184.imageshack.us/my.php?image=sssssssssssti0.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=sswwwsswjo3.jpg albo jeszcze krócej bo od polowy w dol sa cienkie wyglada to jak serpentyny sylwestrowe moze na swieta to akurat git

Gość proszę o ocenęę
ścinam bym nie chciała, też nie jstem zadowolona z tej fryzury, po Świętach przejdę się do innego fryzjera, co on mi poleci

Gość proszę o ocenęę
sandra -> masz jeszcze jakiś pomysł co zrobic z moimi serpentynami :P oprócz scinania?

Gość proszę o ocenęę
aha, naturalnie mi się tak podkręcają, ale uważam, że są troche za mało kręcone do prostownicy

Gość masz
gromnego fiola na swoim punkcie dziewczyno-idz moze do psychiatry!...ty jestes swoim problemem a nie twoje wlosy,,,

Gość bnbnbvc
taaaaaaakk

Gość jak tylko takie problemy
bedziesz miala w zyciu to bedzie ok!!