Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia piotrusia

kto lubi swieta?

Polecane posty

Gość pusia piotrusia

i dlaczego?

Gość pusia piotrusia
nie jest,ludzie maja rozne zdania na temat swiat,znam duzo takich ktorzy ich nie lubia ze wzgledu na pospiech,przygotowywanie jedzenia, szarpanine przedswiateczna po ktorej sa zmeczeni i padaja,rodzinke itd

Gość najlepsze podpłomyki
ja lubię: mam wtedy urlop, jest pyszne jedzenie, choinka, wszyscy w domu, nastrój, głupawe filmy w tv, można poleniuchować

Gość Słodki Gracjan
Ja to bym wolał być w pracy :classic_cool: Albo np. fajnie by było gdyby święta były w lipcu

Gość mloda 20
ja mysle, ze gdy uda mi sie skonczyc studia to wtedy bede czerpac ze swiat wiele radosci, teraz denerwuje sie nauka, sesja i prawie nie skupiam sie na przezywaniu swiat, to jest dopiero straszne :(

nie martw się, teraz masz studia, naukę, a potem będziesz miała pracę i o wiele większe stresy :)

Gość mloda 20
jak mnie studia tak stresuja to co bedzie potem porazka :( zreszta juz pracowalam, stresu troche bylo ale ogolnie dobrze to wspominam..

Gość Słodki Gracjan
Praca jest lepsza niż studiowanie No chyba że studiujesz jakąś politologie albo historie, no po tym to można tylko pracować na kasie w Biedronie :D

no, zależy jak trafisz :) ja mam kijowo, dlatego założyłam własną firmę i idzie mi lepiej niż na czyimś garnuszku