Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GEJSZA88

REANIMACJA-REAKTYWACJA!topik MAJ 2008 -zglaszac sie !!!!!!

Polecane posty

Niezapominajka,Malinowa ,Wielbiciel70 B i cala reszta!!!!!! \\_/\\_/\\_/ 👄 👄 Piszemy tu :D

haha :D no!juz wczoraj zalozylam ale nikt sie nie zglaszal :-( Malinka,jak tam swieta Ci mijaja?

No ja tez wieczorkiem wyskakuje na jakis maly baleik,zeby sie odstresowac po tym wszystkim :-) W ogole mialam tyle gosci wczoraj,ze myslalam ze oszaleje......Mam nadzieje ze dzisiaj juz nikogo nie przywieje :-0 nie to zebym niegoscinna byla :D :P A jak tam plany sylwestrowe?sukienka juz jest?????? :-)

eee no kochana ,sukienke masz boska.......Naprawde piekna :-) Ja mam taka zwykla....http://www.allegro.pl/item511741345_sukienka_debbie_kolor_do_wyboru_roz_36.html :-) Prosta,ale dosc taka ,tak mi sie przynajmniekj wydaje hehe :-) Tez czarna zamowilam...:classic_cool: A ide do takiego hotelu polaczonego z pensjonatem ,nie wiem jak tam bedzie ale mam nadzieje ze w miare ok hehe :D Ja tez tesknilam.........:-(Tak sie nie raz zastanawialam co tam slychac u Ciebie,u was wszystkich.....👄

ladna ladna, na pewno bedziesz slicznie wygladac:) zamawiam sobie fotke:D to Ty idziesz na bal no no, fajnie masz;) ja to w tym roku to tak sobie z tym sylwkiem ale co tam pamietaj zeby pierwszy dzien roku byc milym dla faceta;)

malinka jak po wczorajszym ? :-) Ja umieram....pomieszalam kilka kieliszkow wodki z piwem i dzis mam huragan w glowie...nie moge dojsc do siebie....:-0 I co tu robic? :D