Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

oj będzie się działo albo i nie

Polecane posty

wybieram się jutro na osiemnastkę i niewiem czy złożyć solenizantce normalne życzenia z glowy wymyślone na poczekaniu czy wylansować jakąś układankę teraz i nauczyć się na pamieć?

Sprobuj wymyslec układanke a jak nie wymyslisz to złozysz normalne zyczenia jak wymyslisz to napisz tu:P:P:D

Gość najlepiej wyskocz
z tortu :P

to była ironia :O A najlepiej zostań w domu, bo na 18tki masz jeszcze czas ....

zaprosila mnie więc idę. zabraniam ci wypowiadać się na moich topikach bo jesteś złośliwą klipą która sama by chciała iść na osiemnastkę a nie może bo nikt jej nie zaprasza :_O

Gość nikt_szka
:) :P :D ;) ;P :)) :S :O

ja czas 18tek mam już za sobą moja droga ;) Zabraniać mi niestety nic nie mozesz bo po pierwsze to jest forum a po drugie za smarkata jesteś ;) Poza tym nie dziw się ze jestem złośliwa ...

Ja Ci nie pomoge ułozyc układanki bo niemam do tego talentu a przeciez musi sie rymowac i musi byc smieszna ale bardzo chciałabym Ci pomoc wiec pomysle heheh:P

Gość buahaha magnolia
uderz baranka w kaloryfer :P

a co do odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie: jeżeli chodziłaś juz na tego typu imprezy, zrób tak jak robiłaś (składanie zyczeń) a jeżeli idziesz pierwszy raz to lepiej złóż zyczenia na spontanie :O Tez wszystko zalezy jaki prezent kupiłaś ... o ile kupiłaś :O

Ann_ to stara sfrustrowana odrzucona, spoasiona locha stara - nieee ... jeszczem młoda ... odrzucona - nieee od roku jestem w szczesliwym związku spasiona - nieee chociaż po swiętach pewnie coś przybrałam na wadze :classic_cool:

Gość ann przesadza
ale w sumie sie znie dziwie, magnolia dziala na nerwy jak chuj :O

Ann_ to stara sfrustrowana odrzucona, spoasiona locha ignorujcie ja Ja nie jestem spasiona locha

kupiłam srebrny naszyjnik idę pierwszy raz. szkoda że myślisz droga Ann że chodze na imprezy speluńskie.mianowicie ta dziewczyna jest spokojna i poukładana, dobrze wychowana, na osiemnastce będzie 17 osób-16 dziewczyn i jeden kuzyn z którym idzie na studniówkę :)

magnolio:) Słoneczko nie smuc sie :) Po co jakies wymyslanie :) Złóż jej normalne życzonka. Ja uciekam i życze Ci udanej zabawy :) 🌻

a ty pomarańczowy niku czemu się nie ujawnisz? nie chcesz brać odpowiedzialności za swoje słowa?

może będzie lepiej jak nie będziemy zbaczać z tematu? wkońcu jeszcze święta trwają. więc jeśli macie pomysły na życzenia to piszcie a jak nie to razem wymyślimy, dobra?

szkoda że myślisz droga Ann że chodze na imprezy speluńskie.mianowicie ta dziewczyna jest spokojna i poukładana, dobrze wychowana, na osiemnastce będzie 17 osób-16 dziewczyn i jeden kuzyn z którym idzie na studniówkę gdzie ja do licha powiedzialam ze chodzisz na speluńskie imprezy?? :O No wybacz ( i to nie jest picie do Twojego wieku) ale skoro masz 14 lat to wątpie ze chodzisz na imprezy, dlatego zapytałam. Wierszyki i rózne śmieszne anegdoty dobre są dla osób rozrywkowych i pewnych siebie (czy ty taka jesteś, nie wiem )

Ann nie napisałam że ten wierszyk ma być jajcarski chciałam poprostu ułożyć coś rymowanego, miłego