Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarina K.

czy wasi faceci jak przychodza do was to zawsze chca sie kochac?

Polecane posty

Gość Katarina K.

wczesniej z moim chlopakiem gdzies wychodzilismy razem ale odkad zaczelismy sypiac ze soba to za kazdym razem gdy sie widzmy uprawiamy sex czyli on przychodzi do mnie i jest sex ja do niego i tez on sie chce kochac juz nawet mu powiedzialam ze chyba chodzi mu tylko o sex

Gość tomaszzz
to zalezy jak czesto sie spotykacie . Jezeli co dziennie to rzeczywiscie masz racje ze mu chyba chodzi tylko o seks .

Gość tomaszzz
a jezeli spotykacie sie raz w tygodniu czy 2 razy to co w tym dziwnego ze twoj chlopak chce? W koncu seks 2 razy na tydzien to i tak rzadko.

Gość tomaszzz
tym bardziej ze niektorzy robia to codziennie lub kilka razy dziennie

Gość Katarina K.
przewaznie raz na tydzien sie widujemy

Gość tomaszzz
no to bardzo czesto sie widujecie . Nie mam pytan . Co w tym dziwnego ze twoj facet chce . JAk ludzie srednio robią to co 3 dni w Poisce niektorzy czesciej inni rzadziej . RAz w tygodniu to jest zdecydowanie rzadziej .

Gość tomaszzz
dla mnie nie ma w tym nic dziwnego ze twoj facet chce . Wlasciwie to chyba z tobą jest cos nie tak . GDyby chciał zawsze codziennie to moglabys miec jakies pretensje , a tak ?

Gość asica 23
a ja sie widuje z moim raz na dwa tygodnie i moj facet zawsze chce seksu .

Gość tomaszzz
to znaczy ze jak nie bedzie chciał raz to zobaczycie sie za kolejne 2 tygodnie i zrobicie to po miesiącu ? Inteligentna z was para . Tez nie mam pytan

Gość tomaszzz
ale jezeli sie widza raz w tygodniu przez 5 godzin to na seks moga poswiec chyba te 30-60 minut ? To chyba nie jest tak duzo

Gość jesli facet chce sexu
a Ty nie nie dawaj dupy. Co to za facet co o niczym innym nie mysli.

Gość reronim
dobrze ze nie mam dziewczyny , bo jakby mi miala odmawiac seksu raz w tygodniu to byłby sie zwiazek rozpadl . Wole swoją rękę. PRzynajmniej mam codziennie walenie konia hehe

Gość Katarina K.
wiadomo ze tez rozmawiamy jak sie widzimy ale mi chodzi bardziej o to ze on nie chce mnie juz nigdzie zabrac a jak mu mowie ze wyjdzmy gdzies to mu sie nie chce tylko woli zostac w domu i sie seksic

hehe niekażdemu ręczne robutki odpowiadaja..moim zdniame to normalne ze facet chce seksu...wiadomo każdy ma sowje potrzeby... a z drugiej storny tkaie szybkie numerki to nie jest sposób...

16:49 [zgłoś do usunięcia] jeb (jeb_jeb@o2.pl) rozumiem autorkę tematu bo skoro widują się tak rzadko to tym bardziej chyba chciałaby poświęcić czas również na rozmowę hahahahahahhahahah od tego to ma swoje przyjaciolki plotkary albo kolege geja.raz na tydzien sie widuje i jeszcze narzeka.facet nie przychodzi do kobiety pogadac tylko sobie poruchac

U mnie było podobnie, ale pogadałam z nim i jest ok już. Z tym, że my się spotykamy prawie codzień lub co 2 dzień. Czasami nawet po 8h ( w weekendy) to wtedy nawet jak codzień jest sex to w niczym nie przeszkadza bo można potem i pogdać i iść do kina i w ogóle ;D

Gość odpowiedź na pytanie brzmi
nie - bo widujemy się codziennie, bo mamy inne sprawy do załatwienia - także w domu, bo po prostu któreś z nas nie ma ochoty. Ale gdy widujesz faceta raz na tydzień-to normalne, że chce seksu (a ty nie?).

Gość dzasta18000000
musisz mu powiedziec ze za duzo uego dobrego i musicie zrobic sobie przerwe od seksu. bodzcie razem i sprawdz czy go to nie nudzi , jezeli nie to liczy sie dla niego nie tylko seks ale ty