Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnoludek454

Braveheart,Aleksandra,Miaa,marlena_dd,Kayus-wracajcie!!! Nie dajcie się im!!!

Polecane posty

Gość krasnoludek454

wracajcie dziewczyny,dla wielu byłyście dobrym przykładem,służyłyście poradą,pozwalałyście dostrec swoje błędy. Wróccie. Sprawa zakończona.

Gość dzwoneczekrere
właśnie,wróccie:(

Witajcie ... Miło wiedzieć, że dla kogoś nasze słowa i nasze historie były pomocne. Nie było mnie wczoraj ... wiem, dlaczego dziewczyny usunęły topik jednak nie znam szczegółów ... myślę, że prędzej, czy później wszystkie wrócimy.

:) dzięki, jednak można jeszcze trafić na przyjaźnie nastawione osoby

Gość krasnoludek454
wiecie co dziewczyny. Zrobiła się z tego wielka afera,no to zrozumiałe,ale nie powinna marlenka tak strasznie się przejmowac tym,bo juz wszystkie tematy o tym usunięte,a i zdjęcia nigdzie nie ma,. poza tym na pewno nikt z jej znajomych jej nie zobaczyl,wiec miejmy nadzieje,ze anonimowa pozostanie. A jak ona się po tym czuje? ma zamiar wrocic na kafe?

krasnoludek to już nie jest tak, że marlenka czy któraś za nas boi się zdemaskowania. po prostu świadomość, że są tu osoby, które czkają na najmniejsze nasze potknięcie, żeby zrobić nam bezinteresownie przykrość nie zachęca do zwierzeń i odkrywania własnego wnętrza. jeszcze nie wiem co z tym zrobimy. ale fajnie jest wiedzieć, że są osoby tak do nas nastawione jak Ty :)

Gość malaaaaa
dziewczyny nie rozumiem dlaczego tak czesto usowany jest ten topik??? Czytam go moze nie regularnie ale jakos mam sentyment do waszych histori...

Gość krasnoludek454
rozumiem, mam jednak nadzieję,że wszystko wróci do normy i już nigdy sie takie coś nie powtórzy. Po prostu wymieniajcie się zdjeciami na maile a NK zostawcie w spokoju bo jak widac latwo tam namieszac..;/ pozdrawiam ciepło