Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaMamaKrakow

sluz w kupie niemowlaka co to oznacza?

Polecane posty

moja corka jest karmiona sztucznym mlekiem,ma 3 miesiace.co oznacza ten sluz?

Nie wiem, ale u mojej córki był związany z alergią. Niestety więcej nie umiem pomóc.

Najprawdopodobniej alergia, najczesciej na białko mleka. Zazwyczaj ujawnia sie około 3 miesiąca, skonsultuj z lekarzem, byc moze bedziesz musiała zmienic mleko na nutramigen albo Bebilon pepti.

Gość fefjkefjek
u mnie to był gronkowiec trzeba zrobić badanie kału

dzieki! jutro ide badania zrobic

moja ola ma 6 miesiecy, bardzo dlugo miala sluz, wygladalo to jak jajecznica, samo przeszlo, nie miala alergii, zreszta teraz to niby wszytsko uczula i ze same alergie sa...juz nie wiem co wymyslaja...

Gość u mojego
synka 4-miesiecznego rowniez pojawia sie sluz od kilku dni. Najpierw byl tylko w kale, ale od wczoraj zauwazylam, ze nawet po wyproznieniu, gdy wycieram mu pupe, wyjdzie jeszcze sam sluz :/ wiecie moze co to moze byc? Nie moge dostac sie do lekarza, bo nie przyjmuja zdrowych dzieci :( Bardzo prosze o odpowiedz !:))

zwykle to dlatego ze cos bylo dla dziecka ciezkostrawne, albo ma jakies chwilowe problemy z brzuszkiem. czasem rzeczywiscie moze sie okazac ze to objaw alergii. ja bym nie panikowala. mój synus tez takmial czasami i lekarka mówila zeby sie nie martwic tylko obserwowac co mu szkodzi i odczekac ze 2-3 tyg z podawaniem tego jedzonka.