Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachował się jak cham

Zachował się jak cham, co byście poradzili?

Polecane posty

Cześć. Od paru miesięcy sypiam z pewnym facetem. Zawsze było ok. Ale ostatnio zachował się nie fair w łóżku. A więc uprawialiśmy seks i później chciałam iść do łazienki pod prysznic. Ale on mi nie pozwolił. Rzucił na łóżko, rozkładał nogi i patrzył jak mi stamtąd wypływa.. .Mówiłam mu, żeby mnie puścił, ale on nie słuchał. Teraz jestem już w domu i nie wiem jak z nim gadać. Zachował się źle i jeszcze tego nie rozumie. Nie uszanował moich odczuć! A wy jak myślicie? Rozmawiać z nim o tym, czy co?

Dla mnie to nie jest normalne, tylko niekulturalne. Nie jestem jego własnością, żeby mnie tak traktował!

No powiedzcie, czy dla was to nie jest chamskie? Wiecie, nie chcę z nim zrywać, ale jednak pasowałoby chyba pogadać o tym. Wytłumaczyć, że jak mówię tak czy tak to jednak pasowałoby to uszanować, nie?

Gość on..................
nie traktuje Cie powaznie,tylko jak zwykla dzifke.

w sumie to nie dodałam , że to nie bylo opłacone. tylko zaplacił za numerek w komdomie i francuski bez.

Gość Olaksiakowa
Zachował się normalnie. Podniecało go jak nasienie z ciebie wypływa, ale ty jestes beznadziejna w seksie. powinien Cię rzucić :O

Nie jestem beznadziejna w seksie. A on mógł spytać, a nie siłą zabraniać mi iść do łazienki. Ten wyżej to podszyw oczywisście, marny zresztą...

To prawda jest moim sponsorem, sypiam z nim za utrzymanie na poziomie, ale nie może ze mną robić co chce. Nie jestem dziwką.

zresztą wkurzyłam się bo to jego nasienie mialo wyladowac tak jak lubie w moich ustac a nie w mojej pochwie

pomawiacz, niezłe bydle z ciebie. Nie wchodź już na ten topik, bo nie jesteś tu mile widziany, chamie.

chyba , że pozwolisz mi łyknąc swojego nasienia to mozesz zostac

Jak ja jestem chamem, to ty jesteś głupią pizdą :O Nie zakładaj idiotycznych topików w których się ośmieszasz :O Jesteś żałosna. Możesz być pewna, że już na ten gówniany topik nie wejdę. Nie mam ochoty polemizować z idiotką.

Swoimi wypowiedziami, w których jesteś wulgarny, zaprzeczasz własnej osobie. Jesteś chamem, ale tego już nie zmienisz, za późno dla ciebie...

Gość Ale sheet
Beznadziejna moderatorko ukrywająca się pod pomarańczowym nickiem :O

Gość pomawiacz czemu ludzi
wyzywasz?

A ty jesteś kiepską kochanką i już nigdy nie będziesz dobra :O ja mogę być chamem, ale jak wielokrotnie robie dobrze kobietom to i tak mnie pragną. Ciebie faceci mają w dupie. jesteś dla nich tylko zbiornikiem na spermę. I to ci właśnie ten facet pokazał.

Gość pomawiacz jedynie
co potrafisz robić, to wielokrotnie kłamać

pomawiacz, tego czy jestem dobrą kochanką nie oceniaj bo guzik wiesz. I zastanawiam się czy ty jesteś w łóżku naprawdę taki dobry, czy tylko się tak przechwalasz? Bo raczej to drugie. Zresztą, jak ktoś taki może być w łóżku dobry? Chyba tylko ty tak myślisz, bo te "stada" kobiet, z którymi rzekomo jesteś raczej nie sypiałyby z takim nieokrzesańcem jak ty. Też tak się zachowujesz podczas seksu? Też brak ci szacunku do kobiety?

zawsze nim wezmę penisa w moje usta pytam patrząc głeboko w oczy właścicielowi penisa branego w usta : a mnie stracisz do mnie szacunku?

Gość feel nothing
przeciez to prowokacja. po co wy jej odpisujecie?

To nie jest prowokacja. Pytam, co jest takiego dziwnego w tym co napisałam? Ludzie, szacunku wam brak do kobiet, czy co? No nie można tak, nie można być takimi nieczułymi chamami... :(

Gość Hłe Hłe hheeee
Szacunek do kobiet :D :D :D :D :D :D Dowcip dnia!!!

O co ci chodzi? To dla ciebie śmieszne? Więc jesteś taki sam jak on - brutalny i niegrzeczny. Naucz się szanować kobiety, bo cię żadne nie będzie chcieć.