Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka ankaaa

wredne kopiące dziecko

Polecane posty

Gość fanka ankaaa

moja kolezanka mieszka razem ze swoim bratem jego zona i dzieckiem w tym samym domu. I włąsnie ostatnio jak u nich jestem jej brata dziecku coś odbija. Podchodzi do mnei izaczyna mnie kopać. On ma 2 lata i nie słucha kiedy mowie ze nie wolno, ze to boli. On dalej robi swoje. Mnie to nie boli ale wkurza mnie ze takie dziecko tak sie zachowuje. Zreszta kolezanka ma łamego synka i ostatnio tez i do niego potrafi podejsc i udezyć. A co rodzice na to, nic, jedno mowi do drugiego zeby go uspokoilo. Czasem mam chęc dać mu klapsa ale jego matka chyba by mnie zabiła gdybym to zrobiła. Mozecie mi coś poradzić?

Gość fanka ankaaa
.

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkkk
wyprostuj rękę i trzymaj go na odległoś tak żeby nie dosiegnął kopa. A jak nie pomoże to powiedz mu na ucho ze jesteś czarownicą i jak cie jescze raz kopnie to w nocy przylecisz i zamienisz go w ropuche albo ślimaka ;p koleżanka tak poowiedziała diecku na przystanku które ja zaczepiło a matka nie reagowała i poskutkowało od razu ;)

Gość dobre to
Zwróć uwagę rodzicom.

Myślę, że możesz oddać kopa temu dziecku, zarówno jak i jego ojcu, czy matce. Nienawidzę takich szatanów. To tylko świadczy o beznadziejnym wychowaniu przez rodziców.

Gość fanka ankaaa
juz widze jak bym im to powiedziała. Jego matka to by mnie chyba pobiła. Dziecko ma 2 lata ona go piersia karmi i od urodzenia z nim spi i ciagle nosi go na rekach. A mały bryzie własna babke i nikomu to nei przeszkadza. Z ta czarownica to dobre.

Gość karinkaa
moj chlopak wraz z siostra i rodzicami mieszkaja w jednym domu i ten brat mojego chlopaka ma dziecko ktore ma 1,5 roku i kiedys tez mnie kopnelo i nikt na to nie zareagowal bo jest tak rozpieszczone ;/

Gość karinkaa
mialo byc siostra , brata tez ma ale juz z nimi nie mieszka ;/

jkkkkkkkkkkkkkkkkk - :D:D:D:D:D:D:D:D:D super rada, muszę sobie zapamiętać na wszelki wypadek :D

Gość fanka ankaaa
nie mam dzieci poki co, ale nie wyobrazam sobie zeby moje dziecko tak sie zachowało. A potem sie dziwia ze dzieci kopia zwierzeta, albo bija inne dzieci. Przeciez nawet takie kopniecie to jest przemoc. Dziecko widzie ze moze sobie na to pozwolić a potem robi coraz wiecej z biegiem lat.

Gość ////////////////
Wnuczkowi mojej koleżanki wstałam i pokazałam jaką mam dużą nogę, Babcia tylko prychała z oburzenia ale bachor się uspokoił. Pomysł z czarownicą super, zastosuję.

Gość ciekawskadziewucha
dzieci w tym wieku tak mają to nie ich wina tylko rodziców ze nic z tym nie robią. Mój synek ma 1,5 roku i raz podniósł na mnie łapke , potem miał kare i siedzial sam w pokoju ,płacze i krzyki nic nie pomagały i na tym sie zakonczyla jego przygoda z biciem :) dzieci sprawdzają takim zachowaniem dorosłych na co moga sobie pozwolic. Zamiast dawac klapsa dziecku niech lepiej twoja kolezanka pogada z bratem zeby cos z tym zrobił bo im wyrosnie dziecko dla super niani

Gość fanka ankaaa
problem w tym ze do nich nic nie trafia. Dziecko tamto posuło jej myszle od kompa a jej brat ze oni specjalnie zrzucaja na malego. Myszki nie odkupił.Nie lubie sie z nikim kloicic ale kiedy chyba powiem tym rodzicom jak nalezy wychowac własne dziecko. Wszyscy w tej rodzinie widza ze to dziecko jest zle ale nikt nie chce sie odzywac zeby sie nie kłocic

Gość ciekawskadziewucha
sami kiedys pożałują że tak je rozpiescili, jak czasem ogladam super nianie to az mnie zimny pot zalewa na mysl ze moje mogłoby byc takie, i ucze go dyscypliny od małego choc czasem mi go szkoda ale wiem ze to wyjdzie na dobre i mi i jemu. A jak rodzice głupi i za mięccy to bedą mieli nauczke,a ty bedziesz sie z nich smiala bo to oni beda mieli horror w domu na codzien

Gość fanka ankaaa
za kilka mies chca go społac do przedszkola, tam sie nikt nie bedzie z nim cackał jak ja. Podejdzie kopnie jakiegos a trafi pewnie kiedys na silniejszego od siebie to jak mu tamten odda to wiecej nikogo nie kopnie.

Gość fanka ankaaa
i dodam ze oni weicej nie chcha miec dzieci.

Gość ciekawskadziewucha
to moze i lepiej skoro jednego nie potrafia wychować

Gość fanka ankaaa
moze i tak, ale takiej matki jak ma to dziecko to nei widzialam. Jej maz chcial isc na bal ona ze nie pojdzie bo jak mozna zostawic dziecko z babcia na tyle godzin. Czesto jej maz sam chodzi na wesela, ona tylko z dzieckiem by siedziala. Spi z dzieckiem karmi piersia mimo ze dziecko skonczylo 2 lata, no i na wszystko pozwala.