Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Koleżanka mnie wyzywa że jestem chuda

Polecane posty

A co ja mam kurde zrobić? Wszyscy myślą że to tak hop siup jeść więcej i się zaraz przytyje. A gówno prawda :O Równie trudno jest przytyć jak schudnąć. A może nawet trudniej :O

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkk
straszne takie wyzwiska musza byc;p

Gość fihie
mam tak samo, wkurza mnie to strasznie:O

Gość bunia456
no bo widzicie, jak sie nie chce schudnąć, to się próbuje rozpaczliwie zmienić standardy. Że niby szczupłe to chude, a grube to kobiece. Ale tak sie nie da, natury się nie oszuka. Potem tylko żal i płacz na forumach, że żaden mnie nie chce :(. Baby są głupie - chcą być sprytne, a są głupie.

Gość kubeeeekkkk
ile wazysz? jaki wzrost?

Gość fihie
pocieszające:)

Gość fihie
nie wiem do kogo to pytanie, ale ja mam 170 cm i waze 50 kg

Gość jkkkkkkkkkkkk
nie wazne co sie ma tylko jak to sie nosi. Masz kompleksy to oczywiscie ze zawsze znajdzie się jakis ich przesmiewca;p

Gość kubeeeekkkk
ja mam 172 58kg i marze o dodatkowych 5kg zdecydowanie za malo wazysz

Gość fihie
dzięki za info....wiem, że za mało...:P

No ale ona jest w sam raz więc nie robi tego z zazdrości :O Chyba:O Ja też bym chciała przytyć bo wiem ze jestem strasznie chuda no ale to nie jest takie łatwe. I właśnie wkurza mnie to że ktoś kto nic nie wie o takim problemie,próbuje się wymądrzać swoimi radami "jedz więcej"

Gość Livia88
może i ważysz mało ,ale myślę ,że w granicach normy :) A ci ,którzy wyśmiewają się z Twojej szczupłej sylwetki na pewno sami chcieliby schudnąć. Np mi koleżanka niedawno powiedziała: ,,ale ty masz płaski brzuch i wąską talię nie mogę na to patrzeć" :) a przecież to jest śmieszne bo każdy chce tak mieć a poza tym mam 158 cm i ważę 48 więc niedowagi nie mam. W ogóle spotkałam się z kilkoma innymi komentarzami ,że niby jestem za chuda ,ale zastanawiające jest to ,że mówiły to zawsze kobiety , które delikatnie mówiąc mogły by schudnąć :) Więc nie przejmuj się zazdrosnymi babami . ważne ,że jesteś zdrowa . ciesz się z dobrej przemiany materii

Gość husaria
hmmm ja ważę 51kg przy 170cm. Faktycznie parę kilo więcej by się przydało, ale ja np.nie jestem chuda zupełnie. A jaki masz biust autorko? Duży, średni czy mały?

Gość yhntyhjnyt
to powiedz jej krotko - zazdroscisz tluscioszku.... sie zamknie i obrazi i bedziesz miala swiety spokoj! na dlugo

Gość Livia88
a i powiem Wam jeszcze ,że nie sama waga jest wyznacznikiem czy ktoś jest za chudy czy za gruby. Przecież nie tylko tłuszcz waży. Ważą też kości, organy, woda w organizmie .Więc wszytsko zalezy od tego jak wyglądacie i jak się czujecie. Z wiekiem opóźnia się przemiana materii więc ciszcie się ,że nie będziecie grube jak niektore wasze koleżanki

Gość jkkkkkkkkkkk
teraz w podstawowkach i liceach panuje moda na anoreksje. Ostatnio w autobusie widzialam 2 12latki jak jedna drugiej mowila ze powinna schudnac bo wyglada jak krowa.... z tym ze ta co mowila byla chuda strasznie a ta ktora tego sluchac musiala wygladala jak normalne dziecko w tym wieku;/ Obecnie niestety jak ktoś dokucza drugiemu ze jest za chudy to paradoksalnie nawet szczuple zadroszcza tym szczuplejszym, jakkolwiek dziwnie to brzmi. Jesli jesz normalnie i sie nie odchudzasz, to puszczaj to mimo uszu, kup sobie ladne ciuchy i sluchaj wylacznie opinii kolegow a nie kolezanek. Fakt jestes przy tym wzroscie chuda, ale co z tego??

Gość autorko mam identycznie i tez
mnie to wkurza nieziemsko bo nie moge przytyc a bym chciała. Tylko ludzie nie myślą jak mówią, grubemu by tak nie powiedzieli a chudemu to i owszem bo myslą ze przytyć można za pstryknięciem palca :o

Gość nie przejmujcie się
e tam kobietki nie przejmujcie się przez te kobietki przemawia zazdrość ja jestem wprawdzie dość szczupła ale kosztuje mnie to bardzo dużo wyrzeczeń i wysiłku i nieraz chciałabym być w skórze kogoś kto nie musi się martwić tym co jeść i jeszcze być szczupłym złe koleżanki wam zazdroszczą i tyle

Gość saaaab
Grubsze laski często krytykują te szczupłe, to zazdrość po prostu. Niestety , by być szczupłą trzeba po prostu przestać żreć jak świnia, a zdecydowanie łatwiej jest krytykować, to proste. Ja uwielbiam chude. Ani trochę się nie przejmujcie, jest maaaasa facetów którzy też tak uważają.

Gość lenka2
Nie ma nic prostszego niz przytycie. Jak ja nie lubie lasek, ktore sie zala, ze sa chude i biedne nie moga utyc:O

Gość chuda z chudosci
ma tak samo dziwne ze grubasom sie nie wytyga ALE TY JESTES GRUBY ZROB COS Z TYM a nam chudzinka na okraglo. takie zarty typu zamknij okno bo nam marte z domu wywieje albo ze mogla bym wystapic w reklamie spagetti oczywiscie za spagetti moga byc naprawde dolujace i wpedzajace w kompleksy!!!!!!!!!

Gość n dokładnie ale ludzie po
prostu nie myślą czasem.Nie zdają sobie sprawy że to robi przykrość :(

Gość n dokładnie ale ludzie po