Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adra8

Przy włączaniu komputera nie wyświetla mi się panel logowania uzytkowników

Polecane posty

Gość adra8

Mam 3 użytkowników (3 konta) Administratora, moich rodziców i moje. I w zakładce "konta użytkowników"==>"Zmien sposob logowania lub wylogowania uzytkowników"==>Zaznaczyłam oby dwie opcje "Uzyj ekranu powitalnego" i "Uzyj szybkiego przełączania uzytkowników" ale i tak gdy włączam komputer ów panel mi sie nie pojawia tylko loguje się na Administratora choć mam hasło do tego kota( ale nawet o niego nie prosi). A jedynym wyjściem żeby wejść np. na moje konto trzeba wylogować sie z Administratora i wtedy wyślwietla sie panel i moge sie zalogować. Ale chciałabym żeby panel wyswietlał sie od razu przy włączaniu komputera. Jak to zrobić ? Aha i mam Widows XP profesional ;))

Gość radiozet.....
start-uruchom- wpisz regedit znajdz HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows NT - CurrentVersion - Winlogon w AutoAdminLogon - wpisz 0 jezeli chcesz wylaczyc autologowanie, 1 jezeli chcesz wlaczyc

Gość bawełniana jarmułka
A jak klikniewsz w START -> uruchom -> wpiszesz tam: control userpasswords2 i dasz ENTER --> pojawi sie okienko i sprawdź czy masz zaznaczeone "Aby używać tego komupera użytkownik musi wprowadzić nazwę uzytkownika i hasło"

Gość adra8
Dziekuej Radio coś tam :*:*: Zadziałało ;)) Ktoś tam z bawełną też dziekuję hcoć nie próbowałam bo już działa ;] TEMAT ZAMKNIETY ;)) DZIEKUJE WSZYSTKIM :*:*:*:*:*:*::*:*