Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w kropce ...

dziewczyny ratunku jestem w kropce... dosłownie

Polecane posty

Gość jestem w kropce ...

przed chwila zrobilam test ciazowy, kreska sprawdzajaca poprawnosc testu wyszla gruba wyrazna a tam gdzie powinna pojawic sie druga kreska jest czerwona kropka. mial tak ktos? ta kropka jest widoczna nie trzeba sie przygladac zeby ja zobaczyc...

Gość PaniKaczorek
zachowaj sobie ten es na pamiątkę i pokażesz go później dzidzi :-)

Gość jestem w kropce ...
ale czemu nie udany skoro pojawila sie ta kreska testowa... juz nie wiem co mam o tym myslec

Gość jeżeli test
wykrylby hormon, to byłaby kreska, bo przeciwciala ułozone są w linii, więc cała kreska by się zabarwiła. Moim zdaniemt test jest negatywny.

Gość jestem w kropce ...
odczekam jeszcze tydzien i zrobie ponownie. nikomu sie to nie zdazylo wczesniej?

Gość ktosiennka
mnie tak wyszedl tyle ze kropka jest u samej góry na poczatku, test zrobiłam wczoraj, dzis dostałam @

ale jakiej odpowiedzi oczekujesz? ze nie jestes/jestes w ciązy? powtórz test i juz!

Gość jestem w kropce ...
oczekuje odpowiedzi czy ktos tak kiedys mial i co z tego wyszło :)

Gość jestem w kropce ...
up moze dzis ktos?

Gość koloseum
kochalam sie z chłopakiem, był to moj pierwszy raz i krwawiłam. To jest normalne ale niepokoi mnie jedna rzecz :)) mam dziwne plamienie jakby sluz z krwia zmieszany i mam to od tego 1 razu... a bylo to 2 dni temu. miał ktos z was taki przypadek? co to moze byc?

nawet regularnie wspołzyjąca kobieta czasami po stosunku plami, krwawi... powodem mogą byc otarcia itd, a tym bardziej ze jesli doszlo do peknięcia błony dziewiczej mozesz plamic.,..

Gość jestem w kropce ...
a po jakim czasie od stosunku powinno robic sie test? dodam ze mys ie staramy o dzidzie

Gość dokladnie tak
Powie, Ci tak ze jak My staralismy sie o dzidzie i ja zrobilam tes to jedna kreska wyszla wyrazna a druga byla prawie niewidoczna- widzialam ja tylko JA-moja kolezanka nic nie wiedziala moj maz tez mial problem a ja ja widzialam i koniec:)))I mialam racje- zaszlam w ciaze za 1 razem:)))I test sie nie pomylil- a robilam go szybko bo kilka dni po planowanym zaplodnieniu:)

ja robiłam 4 testy, najwczesniej po 7 dniach a wychodziły negatywnie, dopiero 4ty po 7 dniach od okresu wyszedł pozytywny najlepiej zrobic po 7 dniach badanie BetaHCG i bedzie pewenosc

Gość jestem w kropce ...
up

Gość karinkaniusia
mojej siostrze się tak zdarzył- pierwszy test- jedna kreska+druga leciutka, drugi test zrobiony kilka chwil pozniej- 2 porządne kreski:D:)

Gość nat.toy
a czy nie lepiej iść od razu do ginekologa?