Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola119

czerwone babelki bardzo bolesne i szczypie jak robie siku

Polecane posty

mam problem nie wiem o dczego mi sie to zrobilo ale mam takie czerwone krostki na wargach sromowych...w sumie takie jakby babelki czy cos. czerwone. bardzo mnie bola one a poza tym czszypia mnie trasznie wargi jak robie siku po prostu nie moge tego wytrzymac az sie plakac chce no i mam pytanie co to moze byc bo ja nie wiem na pewno nie zaden weneryk albo cos bo na pewno nie...posze bardzo o jakas porade lub pomoc bo bardzo cierpie a do gina teraz nie ma terminow;/;/

a ja nie wiem......ale ja sie nie mialam od kogo czyms takim zarazic..... to jakos tak samo wyszlo a opryszczka to chyba jakas choroba weneryczna

kup maść Viosept, chyba jest na receptę ale lekarz ogólny ci przepisze. Ja tez tak miałam i ta maść uratowała mi życie :-) Zastanów się czy nie dostałaś tego po jakichś chusteczkach do higieny int albo z nowego proszku

OK dzieki za odpowiedz puki co poratowalam sie Clotrimazolem i w sumie to juz przechodzi ale zapamietam o tym Viosepcie bo generalnie jak by to sie mialo powtorzyc to bym chyba umarla z bolu