karola119 0 Napisano Grudzień 30, 2008 mam problem nie wiem o dczego mi sie to zrobilo ale mam takie czerwone krostki na wargach sromowych...w sumie takie jakby babelki czy cos. czerwone. bardzo mnie bola one a poza tym czszypia mnie trasznie wargi jak robie siku po prostu nie moge tego wytrzymac az sie plakac chce no i mam pytanie co to moze byc bo ja nie wiem na pewno nie zaden weneryk albo cos bo na pewno nie...posze bardzo o jakas porade lub pomoc bo bardzo cierpie a do gina teraz nie ma terminow;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Briee 0 Napisano Grudzień 30, 2008 Czy to nie opryszczka, czy cuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola119 0 Napisano Grudzień 30, 2008 a ja nie wiem......ale ja sie nie mialam od kogo czyms takim zarazic..... to jakos tak samo wyszlo a opryszczka to chyba jakas choroba weneryczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola27 0 Napisano Grudzień 30, 2008 kup maść Viosept, chyba jest na receptę ale lekarz ogólny ci przepisze. Ja tez tak miałam i ta maść uratowała mi życie :-) Zastanów się czy nie dostałaś tego po jakichś chusteczkach do higieny int albo z nowego proszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola119 0 Napisano Styczeń 1, 2009 OK dzieki za odpowiedz puki co poratowalam sie Clotrimazolem i w sumie to juz przechodzi ale zapamietam o tym Viosepcie bo generalnie jak by to sie mialo powtorzyc to bym chyba umarla z bolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach