Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jooooolkabbb

Mam mu nie dać przed ślubem żeby sie ożenił?

Polecane posty

Gość jooooolkabbb

Nie chce powtórki z rozrywki że nie mam ślubu a jestem juz gotowa do powaznej decyzji mam juz 27 lat nie chce sie bawić w kotka i myszkę

Gość pkjiu hygt
daj ksiedzu,

Gość jooooolkabbb
to dla mnie wazne może ktos ma podobnie

Gość zbmlkhsREYOHBC
napisz konkretniej o co ci chodzi

Gość pkjiu hygt
chyba o to czy ma dac doopy przedslubem czy nie sadzi ze jak nie da to zaciagnie goscia przed oltarz :O

Gość jooooolkabbb
konkretnie chodzi o to żeby nei seks nas połączył tylko przyjazn wspolne pasje miłość slub potem seks fizycznosc

Gość loles
a uwazasz ze jest sens zenic sie z facetem ktory robi to tylko by sie toba przespac ? nie lepiej poznac siebie i po 1-2 latach sie pobrac gdy sie jest pewnym swoich uczuc ?

Gość jooooolkabbb
tak że zeby pocezkac z tym zeby nie seks nas połączył jak sie rozstaniemy to trudno ale przymajmneij bede wiedziała że robiłam wszytko aby połączyło nas pokrewieństwo dusz a o to chodzi przede wszytkim w zwiazku na zycie

Gość jooooolkabbb
nie chce robić tego bez ślubu bo to mnie oddala jak postawie na fizycznosc

Gość jooooolkabbb
mam nadzieje ze sie uda kiedys tez czekano z seksem do slubu i były trwało zwiazki teraz sa bardzeij burzliwe.wiec moze to lepeij poczekac

Tak sobie tłumaczysz. Kiedyś rozwody były trudniejsze więc tak czy siak ludzie męczyli się w związkach. Według mnie lepiej nie kupować kota w worku. A poza tym niewiele mężczyzn zgodzi się na taki układ. No chyba że bardzo ale to bardzo się zakocha albo jest religijny.

Gość jooooolkabbb
ja mam nadzieje że poczeka

no- kiedys bylo fajnie-czekano z sexem do slubu,a po slubie to PAN napiedzielal kobiete pasem a ona musiala wytrzymac i nie wolno bylo sie skarzyc- bo to nie wypadalo :D:D masz racje-kiedys to byly czasy :) wiec nie dawaj mu-wszak bez sexu mozna zyc!!! a jak nie bedzie wam dobrze w luzku to ty sobie kupisz wibrator a jemu dasz pod choinke lale dmuchana :D:D

Gość jooooolkabbb
przestan ja mam porównanie i mi tak bardzo na seksie nie zalezy

Gość jooooolkabbb
nie ejst on dla mnei taki kluczowy jesli jest dobry to super nie ma wcale tez nei ma problemu

ze co????????????? ze dla kobiet sex nie jest wazny????????? toz to herezje!!!!!!!!!!!!!! az mnie kiszka stolcowa sie ze smiechu wyprostowala :D:D:D sex jest tak samo wazny dla obu plci! pod warunkiem ze sa to w pelni zdrowe i normalne osobniki :D:D

Gość bez odbioru
dziwne podejście :-o jeśli chcesz "pokrewieństwa dusz", to po prostu spędzaj z facetem dużo czasu, pozwól mu sie poznać i poznawaj jego. seks w tym zupełnie nie przeszkadza, a czasem wręcz pomaga :) bo wyobraź sobie, że poznajesz kolesia, wszystko gites, pokrewna dusza i takie tam, a potem okazuje się, że on orgazm osiąga jedynie wtedy, kiedy ma na sobie pas do pończoch i podwiązki... niby nic, ot fetysz... ale ja bym się zachichrała na śmierć i nici z romantyzmu ;) i w ogóle wrzuć na luz, bo masz jakieś straszliwe ciśnienie na ślub :-o to nie pomaga :P

Gość jooooolkabbb

Gość jestes hipokrytka.
jak ma byc to pokrewienstwo dusz to bedzie razem z seksem ale ze seks przed slubem wprawdzie opoznia decyzje to juz inan sprawa

Gość Eweliiiinnnnnn27
no włąsnei seks opóznia czesto decyzje o ślubie a wspólne zamieszkanei to juz wogóle