Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowa nostalgia

Nie wiem co o tym myśleć, przesadzam?

Polecane posty

Gość Jejaaa2020
XCE odprowadzić na przystaniek, cokolwiek żeby dziewczyna nie czuła że ma faceta frajera.

Karolek, naprawdę kobieta jest inna niż facet? Od kiedy.... :O O kokieterii to przeczytałeś, a kartka z ironią była wyrwana czy przegapiłeś? Takie jazdy jak autorki niosą ze sobą ryzyko porażki, a obarczanie winą faceta za swoją nieudolność to lekka przesada. Może Ty byś nosił swoją kobietę ciągle na rękach, ale wierz mi, podnóżki działają tylko na niektóre a i to na krótko.

"Idiotki co poniektóre! Myślicie że nie ma w Polsce dzieczyn które zostały zgwałcone gdzieś w krzakach bo ich własny chłop-frajer nie chciał ich odwieżć??? " a co maja zrobic dziewczyny, ktorych faceci nie maja samochodu? A co mają zrobić dziewczyny, które nie mają faceta? :O

Gość nie wiem musztarda
dokladnie, taki facet to FRAJER!

Gość vertex
ale same jestescie sobie winne, kobiety. Wczoraj przeciez byl watek, w ktorym wszystkie zgodnie napisałyscie, ze najwazniejsze w facecie jest to, zeby byl dobry w seksie, charakter ma marginalne znaczenie. Wiec czego oczekujecie? Skoro seks jest najwazniejszy, to pogodzcie sie z takim a nie innym zachowaniem. tyle.

Gość do musztarda-----
Co ty pierdolisz kobieto???? a swoja droga niezłego masz faceta. Kuzwa, tylko pozazdroscic :D Nie wiem jakie zwyczaje panuja w tym Burakowie, gdzie mieszkasz, ale normalnie jest tak ze odpowiedzialny facet nigdy nie pozwoli wracac dziewczynie samej!

Gość nie wiem musztarda
DOKLADNIE PODPISUJE SIE rękoma i nogami pod tym :]

Gość Jejaaa2020
A co mają zrobić dziewczyny, które nie mają faceta? Niech sobie w łep strzelą! A tak poważnie to każdy człowiek ma swój rozum i stara sie unikać niebezpiecznych sytuacji, załatwia sobie transport, rodziców znajomych, taksówki. Prosi by ja ktoś odprowadził na przystanek. Oczywiście nie popadajmy w jakieś fobie, jak ktoś mieszka w centrum nie ma problemu bo ulice sa oświetlone, itd.

Jejaaa2020 piszesz, że Twój facet odwozi Cię nawet jak mówisz, że nie chcesz, żeby to zrobił? Czy jak zaproponuje Ci scat i powiesz "nie" a on to oleje - co będzie dość logiczne - to rozumiem, że też będziesz zadowolona? Musztarda dobrze pisze - nauczcie się komunikować czego oczekujecie, kokieteria jest dobra przy stole "nie zjem tego ciastka bo gruba jestem" - na co mamy reagować gwałtownym protestem, ale jeśli czegoś naprawdę chcecie lub nie to mówcie to wyraźnie, bo potem możecie mieć pretensje do samych siebie. Jasne, że łatwiej zwalić na faceta, że cham itp., bo jak taka chodząca doskonałość mogłaby mieć wady? :O

Gość Jejaaa2020
Musztarda Twoj facet jest wygodny po prostu!

do musztarda----- Co ty pie**olisz kobieto???? a swoja droga niezłego masz faceta. Kuzwa, tylko pozazdroscic Nie wiem jakie zwyczaje panuja w tym Burakowie, gdzie mieszkasz, ale normalnie jest tak ze odpowiedzialny facet nigdy nie pozwoli wracac dziewczynie samej! Nie musisz mi zazdrościć, naprawdę. Może Ty kiedyś też trafisz na takiego. I nie wiem co Ciebie obchodzi jakie są zwyczaje u mnie na wsi. Skoro u Ciebie facet musi przejść przez całą wieś, żeby wszyscy wiedzieli, że jest odpowiedzialny, no cóż... Co kraj, to obyczaj.

"A tak poważnie to każdy człowiek ma swój rozum i stara sie unikać niebezpiecznych sytuacji" - no i wszystko na temat, autorka zrobiła wszystko, aby iść po ciemku do diomu.

kilka refleksji - jeśli chcesz, żeby facet cię odwiózł - mówisz, żeby cię odwiózł; jeśli wiesz, że za chwilę sam pojedzie - czekasz albo mówisz, żeby się pospieszył, jeśli chcesz zrobić dobre wrażenie na babci - to mówisz głośno, że boisz się i wolałabyś, żeby cię odwiózł, bo poczujesz się bezpieczniej - ot co.... a poza tym to nie jest w dobrym tonie wstawać od stołu u kogoś i od razu wychodzić.... jesteście młodzi, faceta nikt nie nauczył, że z kobietami rozmawia się inaczej, że trzeba trzy razy pytać czy aby na pewno chcą tego o czym mówią, że chcą...

Jejaaa2020 Musztarda Twoj facet jest wygodny po prostu! Laski, co Wy się uparłyście na mojego faceta? :) Nie rozumiem. Macie problem ze swoimi, to je rozwiązujcie, zakładając kolejne idiotyczne topiki. Ja nie mam. Damesy wielkie. :) 🖐️

Gość Jejaaa2020
Ja nie mówie że nie chce bo to już norma poza tym mam samochód swój i tylko jak gdzieś jedziemy jednym i to normalne że jak po mnie przyjeżdza to mnie odwozi. Mało_stanowczy Ty albo nie masz prawo jazdy albo jesteś ładnym frajerem żal mi Ciebie.

Jejaa2020, żałuj samej siebie, mało Ci faceta Musztardy, że jeszcze do mnie się kleisz? :D Jestem śliczny a nie ładny :D A prawko pewnie mam dłużej niż Ty chodzisz po tym świecie - ale wnioskuję to tylko na podstawie Twoich wypowiedzi :D

Gość PytajnikTojak
'sama szła 2 km w ciemności', a powyżej piszesz, że na drugim końcu miasta :D to jak to jest ? :P :D

Gość Jejaaa2020
No żałuję siebie że tu siedzę ale zaraz spadam:D Troche sie pokłóciliśmy a ponoć jaki ostatni dzień taki cały rok, więc już się nie odzywam :) Ile ludzi tyle opinii. Szęśliwego Nowego Roku wszystkim!

Gość Ziarno prawdy
Hmmm... to nie fajnie świadczy o twoim facecie :O Ja ostatnio wracałam dość późno z kolega i tak jakoś wyszło że się pokłóciliśmy :D Zwyzywałam go troszkę i kazałam spierdalać bo mnie irytuje ale nie poszedł :D Ja obrażona prawie biegłam a on spokojnie szedł parę metrów za mną pod sam dom :) I dlatego go lubię :P Jest mądrzejszy ode mnie, mniej porywczy i mimo wszystko dba o moje bezpieczeństwo :)