Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 tys pln

50 tys pln płatne w gotówce z góry dla pani ktora...

Polecane posty

Gość 50 tys pln

da sie zapłodnic 50latkowi. Co sie pozniej stanie z dzieckiem nas nie interesuje. Która byla by chętna?

Gość 50 tys pln
A 100tys za to aby dojrzaly pan po 40 zapial mnie analnie w kakaowe oko a potem swym mieczem rtozsmarowal fekalia po mojej twarzy

Gość 50 tys pln
14:45 [zgłoś do usunięcia] 50 tys pln A 100tys za to aby dojrzaly pan po 40 zapial mnie analnie w kakaowe oko a potem swym mieczem rtozsmarowal fekalia po mojej twarzy PODSZYW Chetne panie niech zostawiają e-maila. Odpisze. Tu juz wiecej nie bede pisał.

Gość 50 tys pln
50 tys pln 14:45 [zgłoś do usunięcia] 50 tys pln A 100tys za to aby dojrzaly pan po 40 zapial mnie analnie w kakaowe oko a potem swym mieczem rtozsmarowal fekalia po mojej twarzy PODSZYW Chetne panie niech zostawiają e-maila. Odpisze. Tu juz wiecej nie bede pisał. Boze co z klamstwo! To sa podszywywy! Tylko dojrzali faceci z grubymi kutasami! Ale jest jedna prawda w tym- JUZ WIECEJ TAM NIE NAPISZE!

Gość Dzess_Ika
Pewnie 50 tys. po zaplodnieniu ... facet jest bezplodny i de facto nigdy nie zaplaci, bo nigdy do zaplodnienia nie dojdzie :D P.S. a ten komentarz to "marzenia dziecka z kafeterii"

Gość lewiatam aleś pusty
przeciez 50 latkowi chodzi o bzyku bzyk młodej, w wieku rozrodczym(a wiec najbezpieczniej do 30) dziewczyny.. dziadku pomysl.. to tak jak byś bzykał córkę.. fajnie?

Gość 50 tys pln
Jestem bogaty. Stać mnie na to. Nie chce naruchac, tylko zapłodnić raz żeby z brzuchem pozniej chodzila. Wiek bez znaczenia. Czekam dalej na maile.

Gość malwinkaa
co to za skurwysynswto!!!! nie inetersuje nas co z dzieckiem? a co dziecko to dla ciebie draniu produkt uboczny??? debilu i impotencie

Malwinka, to właśnie ciąża pełni tutaj rolę elementu nabjbardziej podniecającego autora tematu. Nie chodzi o seks, ani o dziecko, tylko o sam fakt zapłodnienia i ciążę. Autor tematu jest jednak człowiek wyjątkowo egoistycznym, skoro nie obchodzi go co stanie się z dzieckiem które sam spłodzi.