Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnica..22..

Samotnie spedzony wieczor sylvestrowy...

Polecane posty

Gość Samotnica..22..

Spedzilam go sama, ogladajac telewizor a o 22h poszlam spac. Dzis jest mi jeszcze bardziej smutno. Czy ktos tez tak mial?

Gość burak pastewny
a ja pracowalem.......cala noc......jezdzilem.....taka mam prace..... pozdro.....

Gość cala prawda o sylwestrze
nie smuc sie. bylam na wilu sylwestrach i z tej perspektywy widze, ze sidzenie w domu wcale zle nie jest. przynajmniej sie nie upokorzylas gdzies nachlana jak wiekszosc malolat :O

Gość Samotnica..22..
Ech szkoda gadac..Facet mnie olal- wszystko bylo dobrze a nagle stal sie obcy, mialam spedzic ten wieczor z nim i jego znajomymi a w koncu sie nie odezwal jak przyszlo co do czego..Nie wiem dlaczego. Znajomi nagle sie rozsypali. Nie nawidze samotnych wieczorow kiedy wszyscy sie bawia.

Gość saaamotnyy 22
ja też byłem sam w te noc pooglądałem fajerwerki i poszedłem spać o 1 :O

ja poszedlem spac o 20ej.obudzily mnie fajerwerki.popatrzylem 5 min i dalej spac:) niczego nie zaluje.bo i czego? porannego kaca? daj spokoj

Gość Samotnica..22..
Samotny- a najgorsze jest to ze podobno jaki sylwester taki caly rok ):

Gość Samotnica..22..
Samotny- a najgorsze jest to ze podobno jaki sylwester taki caly rok ):

Gość Samotnica..22..
No tak, macie racje- trzeba wyciagnac pozytywne wnioski: nie mam kaca, nie jestem blada, z bolem glowy, nie wymiotowalam..

Gość eeee tam zabobony
ja ubiegly sylwester mialam super, bylo jak w bajce a potem .... gorszego roku niż ten , który minąl nie pamietam wszystko mi sie rozwalilo tak, że to bzdura z tą analogia

Gość samotnanawyspie
Jes,li CI to pomoże to powiem Ci, że ja też spędziłam tego, jak i inne Sylwki sama ;-) samiutka w pustym mieszkaniu... a na dodatek mam dziś urodziny :-O Jak zwykle nikt nie pamięta, wszyscy śpią... nie wiem, czy może być gorzej, ale już mnie to wali, przyzwyczaiłam się

Gość mialam wieelkie nadzieje
zwiazane z tym sylwestrem a jest chyba najgorszy od 10 lat pokazano ze jestem jak smierdzace gownno najblizsze mi osoby pokazaly ze dla nich nic nie znacze.boli strasznie

no w zeszłym roku spędziłam go nad morzem, na plaży, taki niekontrolowany, szalony wypad, przez pół Polski :D no a tym razem, zupełnie nieciekawie było i jak to mnie "pocieszyła" koleżanka- bo bilans zawsze musi wyjść na zero :P

Gość burak pastewny
samotna.......wali cie bo sie juz przyzwyczailas...... przyzwyczailas sie bo cie juz to wali?????????????????????

spokojnie.to tylko sylwester. a tu dla niektorych to jak sprawa zycia i smierci.zaczal sie nowy rok. ja wchodze w niego(nie doslownie hehe) z nowymi planami.to bedzie moj przelomowy rok bo w koncu sie \'\'obudzilem\'\' i chce zaczac zyc

Gość Samotnica..22..
Samotna na wyspie- wiem ze to jest przykre jesli nikt nie pamieta o twoich urodzinach ale moze teraz wszyscy twoi znajomi sa skacowani i rzygaja(: Wiec ja juz jakko pierwsza zycze ci 100 lat i wszystkiego najloepszego! mialam wielkie nadzieje- ja tez, mialam nadzieje ze bede sie swietnie bawic, kupilam super kiecke a tu gowno! facet sie na mnie wypial, nei wiem o co mu chodzi ale ja mu pokaze! jeszcze on bedzie blagal na kolanach i przepraszal !

Gość Samotnica..22..
burak pastewny- jaka roznica miedzy dwoma hehe?

ehehe ona zapewne tez urosdzila sie na niezlym kacu

Gość burak pastewny
samotnica.....zawalilas znajomych......moze?????????????????????

Też spędziłam tego sylwestra w domu sama i wcale się tego nie wstydzę. Sylwester dla mnie to pic na wodę. Siedziałam na kfeterii i rozwwiązywałam krzytżówkę z Kant dupy a o 23 poszłam spać. nawet nie wstawałam popatrzeć jak strzelali.:o

Gość Samotnica..22..
Pic na wode ale fajnei byloby sie gdzies pobawic w ten wieczor...Burak a ty gdzie jezdziles albo za czym?

Gość Gwiazdka z nieba77
No to zeby cie pocieszyc powiem ze ja ci zazdroszcze tego sylwka! bo ja bylam u znajomych i byla tam jedna pizda ktorej nie lubie i atmosfera sie zagescila, po wypiciu pare kielichow doszlo do wymiany ostrych zdan, bylam niezle wkorwiona i tyle!

dlatego lepiej spedzic sylwka samemu niz w towarzystwie nachlnanego bydła

Gość Samotnica..22..
bouhaha gwiazdka z nieba! no niestety najgorzej jest jak gdzies sie znajdzie jakas czarna owca ktora zepsuje impreze

a ja spędziłam sylwestra z rodzicami;p poszłam spać tak ok. 22 i byłam wściekła kiedy obudzili mnie od 12 żeby oglądać fajerwerki.. Poczłapałam do okna, stwierdziłam, że nic specjalnego i poszłam spać;p po prostu postanowiłam sobie, że pójdę spać w starym a obudzę się w nowym roku:) a apropos tego przesądu - jaki sylwester taki cały rok - to mam nadzieję, ze w nowym roku wypocznę, bo ubiegły był bardzo pracowity:)