Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Needlove

Czy jest szansa żeby nadal mnie Kochała...?

Polecane posty

Gość Needlove

Witam. Jestem z moją dziewczyną od ponad 4 miesiecy. Znam ją juz pare lat ale zawsze tylko kumplowalismy sie. Ona wyznała mi kiedys ze bardzo kochala sie we mnie pare lat temu. Ja o niczym nie wiedzialem. Od jakiegos roku stalismy sie sobie bardziej bliscy. Zaczelismy wiecej gadac ze sobą, spotykalismy sie az wreszcie zakochalismy sie w sobie po uszy. Było cudownie! Miliony wysyłanych smsów, rozmow przez gg, spotkania i zaczelism ze soba chodzic. I wszytko było fantastycznie... do czasu az zauwazyłem ze cos sie dzieje zle :( wreszcie po długiej rozmowie powiedziala mi ze nie wie czy mnie nadal kocha... i ze nie chce narazie ze mna zrywac ale tez nie wie czy bedziemy razem. Serce mi pęka jak o tym myśle.. Jest jakas szansa zeby rozpalic w niej to uczucie na nowo? Zebysmy nadal byli szczesliwa parą? Nie chce się z nia rozstawac, a sama mysl o tym sprawia ze trace jakąkolwiek chęć do życia.. Pomóżcie ;(

Gość fruzia2009
Na moje poznala kogos innego... Bylam w podobnej sytuacji... Moj zwiazek sie rozsypal;/

Gość Needlove
Nie, nie ma nikogo innego. Ufam jej i wiem na 100 % ze jest wobec mnie lojalna. Powiedziala mi to. Nie wiem co teraz zrobic. Strasznie to przezywam ;(

Gość mama dobra rada
to że kogos poznała ie oznacza że nie jest lojalna czy że cie zdradza :o wystarczy że ten ktoś (jakis znajomy np) rozpalił w niej takie uczucie któego do ciebie juz nie czuje :o Po za tym masz za swoje - jakbys nie był ślepy pare lat temu to teraz bys nie płakał ;)

Gość Needlove
"masz za swoje" - no dzieki wielkie. Skad ja mialem niby o tym wiedziec??! Poza ty teraz kochalismy sie bardzo bardzo mocno. I to ona pierwsza wyznala mi miłośc.

Gość Needlove
Ja mam 20 lat, ona 18. To źle?

Gość Needlove
Makijaja powiedz mi co mam zrobić? Nie chce jej stracic. Nie jestem facetem typu macho i nie potrafie rozstac sie z dziewczyna nic sobie z tego nie rozbiac. W rozmowie powiedziala mi ze nie wie czy mnie kocha ale narazie nie chce ze mna zrywac i chce poczekac troche. A ja nie wiem zupełnie co robic. Jak sie zachowywac..

Widzę, że dziewczyna jest na tyle uczciwa, że powiedziała ci szczerze o swoich uczuciach. Doceń to. A jak będzie? Pewnych rzeczy nie da sie przewidzieć. Jeśli uczucie wygasa, nie zatrzymasz go siłą... :)

Gość Needlove
Ehhh... no ale jak to jest mozliwe? Pytalem czy zrobilem cos nie tak, albo moze czegos nie zrobilem a ona mówi ze jestem jak najbardziej w porzadku wobec niej. Jest jakas szansa zeby bylo jak przedtem...? ;(

Powiedz sobie "trudno". To nie bedzie łatwe, ale nie rób niczego na siłę. Pozostaw sprawy własnemu biegowi. Ona też nie może się w tym odnaleźć i jej również nie jest łatwo.