Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna..

Czy brat słusznie ma pretensje?

Polecane posty

Gość katarzyna..

moj brat co przyjeżdżam ze studiów do domu ma pretensje ze nie mam pracy i że to nienormalne żeby w wieku 23 lat ściagac od rodziców kase,ale studiuje dziennie na 2 kierunkach jeszcze rok i sama nie wiem czy to nie fair wobec rodziców czy on ma jakiś z tym problem:o

Gość Fanka Pusi też Pusia
on ma problem :) studiujesz 2 kierunki, dziennie i jeśli chciałabyś pracować, to chyba jedynie w nocy brat najpewniej jest zakompleksiony i zazdrosny przy takim wykształceniu masz szansę po studiach pomóc rodzicom, a z prześcignięciem brata w zarobkach też nie powinno być problemu pozdrawiam Pusię

Gość jussaa
on ma problem,zazdrości..

Gość no i masz
moim zdaniem on jest zazdrosny i się wkurza,że Tobie rodzice pomagają i jemu nic nie skapnie.Nie przejmuj się,następnym razem zapytaj go,czy on Cię utrzymuje,czy Cię żywi?Skoro nie,to o co się burzy?

Gość katarzyna..
tak tylko że on cały czas podburza moja matke która zawsze była w nim zakochana,podaje przykłady swoich znajomych którzy pokonczyli studia albo studiuja zaocznie...spytałam czy on mnie utrzymuje z e widzi problem ale on dalej swoje zazdrości? ale niby czego sam pracuje studiuje zaocznie ale to był jego wybór

zgadzam się. to twój brat ma problem, pewnie jest o ciebie zazdrosny i o twoje sukcesy. znalazł jedyną u ciebie jedyną "wade" i dlatego ciągle ci to wypomina. myślę, że on czuje się poprostu gorszy od ciebie i próbuje w ten sposób dowartościować siebie.

Gość Fanka Pusi też Pusia
no niestety, zwykle studenci zaoczni i wieczorowi mają tego rodzaju problemy proponuję Tobie upajać się swoimi dwoma kierunkami, a brata mieć gdzieś oczywiście, że mozna pracować w Twoim wieku można studiować jedynie dla papierka, w co drugi weekend a teraz robić kasę można także mieć wyższe aspiracje i chcieć od życia więcej i niech się o Ciebie nie martwi, swoje w życiu na pewno przepracujesz pozdrawiam Pusię

Gość katarzyna..
dzieki za wsparcie nie przyszłoby mi do głowy żeby sie kłocic z tego powodu itp ale treraz sie powaznie zastanowie nad przyszłościa,praca itd,może od wakacji cos zacznę,jesli znajdę taką z w miare luźnymi godzinami pracy... Pozdrawiam