Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusiaaa

dziewczyny co byscie sobie pomyslaly o takim facecie?

Polecane posty

Gość malusiaaa

caluje sie z wami ....mowi ze mu sie podobasz po zcasie widzisz ze ma dziewczyne minasz go na miescie jak idzie z nia za reke a na twoj widok sie zarumienil?

Gość anka1-1
nie wie co zrobic i nie wie z ktora byc...

Gość Facet .
Jest niewiernym przypałowcem i sam nie wie czego chce. Ma slaby charakter i nie mozna ufac. Omijac

Gość adelajda...
ze skacze z kwiatka na kwiatek

Gość grazulek
Pomyslalabym, ze co innego mowi, a co innego robi czyli - ma nature knura i z rozkosza kopnelabym dupka w srodek krocza, aby juz nigdy wiecej nie robil niczego wbrew swojej slabosci :D 🖐️

Gość samyyy
czerwieni sie? hmm dziwne moze mu glupio ...

Ja bym się przywitała jako jego dziewczyna i poprosiła, żeby mi wreszcie przedstawił swoją siostrę, o której tyle opowiadał.... ale by miał minę.. :P Poza tym szkoda dziewczyny, lepiej żeby wiedziała z kim ma do czynienia.

Gość samyyy
wyszlam z kapieli a on by wtedy powiedzial to moja dziewczyna a nie siostra i co?:D

No jak to co, bym zrobiła scenę, że nie przypominam sobie, żeby mi wspominał o dziewczynie, jak się całowaliśmy tego i tego dnia.... i póki nie zniknęłoby niedowierzanie z twarzy tej laski, to bym urządzała scenę, żeby nie mógł niczego odkręcić potem, że mnie nie zna i w ogóle "jakaś wariatka"

No dobra, pewnie bym tak nie zrobiła... Już kiedyś zaręczony chłopak z akademika się do mnie przystawiał, spławiłam go i nic nie powiedziałam jego narzeczonej. W ogóle już się naoglądałam, jak chłopaki z akademika mający dziewczyny w innych miastach sobie poczynali w klubach... szczerze to w wierność tego gatunku, jakim jest facet, nie wierzę.