Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Capo di tutti capi

Dwa lata temu ustaliliśmy z Dorotką datę ślubu.

Polecane posty

Gość Lucka mądrość
Pewnie tak, ale jakie masz wyjście?

Gość jak zwykle nuuuuudy
😴 😴 😴 😴

Gość Lucka mądrość
"nie mieści się w moich marzeniach" Muszę sobie zapamiętać tę pro dietetyczną metaforę ;-)

Gość frufru
przyłóż jej z liścia kilka razy dziennie tak jak lubisz, to Ci schudnie.

Gość wungel
Capo di tutti capi kiepsko z twoim uczuciem skoro cos takiego Ci przeszkadza a jakby sie roztyła po ciązy to co rozwód bys planował?

dziwne zeczy, to chcesz z nią być czy nie?? bo wydaje mi sie ze problem nie lezy wcale w tuszy czy rozmiarze (choć moge sie mylić) :-P

milosc to nie wyglad kazdy sie zmienia ile ty masz lat 20, tak jest nie kochasz jej tylko sie zakochales w wygladzie pieknej panience :P urocze:) ehh..

Gość całkowite zaufanie
haaaaa rzuć ją, to podziała zbawczo na jej tuszę, jak znów będzie miała talię osy, to wrócisz...

Gość lilii
ja Cie rozumiem..jakbym byla facetem to tez bym nie chciala grubego babsztyla ktory kiedys byl sliczny i zgrabny.. a moze to tez troche twoja wina bo byliscie za malo aktywni,pewnie widziales ze za duzo je,za malo sie rusza itd,trzeba bylo ja wyciagac na jakies spacery,rower,dyskoteke,basen.. ja sama sie odchudzam, bo od kiedy zamieszkalam z narzeczonym,przybylo mi kilka kg..

Gość nie wczuwajcie sie tak
bo on jak zwykle jaja sobie robi. 😴

>> moze to tez troche twoja wina bo byliscie za malo aktywni,pewnie widziales ze za duzo je,za malo sie rusza itd,trzeba bylo ja wyciagac na jakies spacery,rower,dyskoteke,basen Mnie nikt do aktywności nie ciagnie, sam wiem, że musze o siebie dbać. Ona tez dzieckiem nie jest, więc powinna wczesniej zauwazyć co się dzieje :o

to albo jakas prowokacja albo jestes tak totalnie zapatrzony w siebie , swoje potrzeby i na tyle zarozumiały pół roku, a jak nie to wtedy rozwód he he

>> najpierw dorosnij do kochania a potem planuj slub Aha, czylo twoim zdaniem jak już raz się zakochalem, to mimo brzydnięcia powinienem kochac nadal? :o Otoż nie.

Gość ankietka ...
A szybko zaczęła tyć? Bo możliwe, że ma np. problemy zdrowotne .. np. tarczycę ... Moja koleżanka właśnie z tego powodu się roztyła ..

Gość wungel
11:10 [zgłoś do usunięcia] Capo di tutti capi >>a jakby sie roztyła po ciązy to co rozwód bys planował? Po ciązy miałaby pół roku, żeby wyglądem znow przypominać człowieka. A jak zajmie jej to 8miesiecy to juz porazka ? no to kurwa biedna ta Twoja Dorotka moze lepiej dla niej jesli się rozstaniecie teraz takiego chuja za mąza miec to lepiej do konca zycia byc samą

dobrze ze ja na takiego faceta nie trafiłam...... jak zaczna jej sie robic zmarszczki ze starosci to pewnie tez bedziesz miał pretensje.........