Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość un ragazzo di occhi blu

Chłopaki - co sądzicie o kobietach wypowiadających się na kafeterii?

Polecane posty

Może Wam jakaś w oko wpadła swym capslockowym nickiem?

sono piccolo,grasso ragazzo. :classic_cool:

lasciare mi cantare :classic_cool:

Gość osoba_trzecia
la lala laaaaaaaa

"un ragazzo di occhi blu sono piccolo,grasso ragazzo. " ........solo grasso :-), pero grandissimo e sempre sorriso

"ma nadwagę średnio 17 kg cellulit i rozstępy zaawansowane dwoje dzieci mąż pijak naderwany odbyt bezrobotna przegrana życiowo w długach i bez jedynki z przodu po 2 próbach samobójczych cierpi na zaparcia ma rozciągnięte wargi sromowe była wykorzystywana przez ojca była karana kłamie nienawidzi świata i zazdrości kobietom, ktorym sie udało i życzy im smierci" Cholera, surowa diagnoza. To skąd ma na neta?

Gość ene duee rabe
Szczerze skomentuję!!!!! ma nadwagę średnio 17 kg - MAM DOKLADNIE 17 KG NADWAGI!!! cellulit i rozstępy zaawansowane - PRAWDA :p dwoje dzieci - BRAK DZIECI mąż pijak - BRAK MĘŻA naderwany odbyt - NIE, ALE MAM HEMOROIDY :p bezrobotna - PRAWDA przegrana życiowo - JASNE! w długach i bez jedynki z przodu - BEZ DLUGÓW I Z KOMPLETEM ZĘBÓW po 2 próbach samobójczych - PRAWDA cierpi na zaparcia - TAK ma rozciągnięte wargi sromowe - MIAŁAM, ALE JESTEM PO ZABIEGU SKRÓCENIA była wykorzystywana przez ojca - NIE była karana - NIE kłamie - CZASAMI nienawidzi świata i zazdrości kobietom, ktorym sie udało i życzy im smierci - CZASAMI :p no no, znasz mnie czy co? :P

Gość Teresa 45 Ciechanów
fasci di combatimento una ragazza ac milan sperma e pizza neapolitana ja te z umie po włosku ja zechce, hehe

Czepcie się, pytam serio. A nick durny jak każdy, na picolodolodellantoniano już za mało miejsca ;-)

Gość un ragazzo di orecchi rossi
:classic_cool:

Nigdy nie zastanawiałem się zbytnio jakie są w realu. Net to tylko miejsce wymiany myśli. I to w tematach o których nie dyskutuje się w realu. Dla mnie to tylko nosicielki jakiś myśli, prywatnych opinii. A jakie są realnie - to nieistotne (bo i coraz bardziej powątpiewam w sens doboru internetowego). .

Qźwa, wiem że tu sporo durnych topików, ale pytam serio. Znowu jak wiele tematów zacznei się od mówienia zupełnie nie na temat. Pytam się nie o figurę, ale o charaktery. Mam taką durną robotę do zrobienia, gdzie w internecie i jakie kobiety szukają odpowiedzi na swoje problemy uczuciowe (temat jest bardziej skomplikowany) i jak są postrzegane przez mężczyzn. Na kobieta pl ktoś już za mnie fuchę odwalił :-P, tutaj - jako że to stary już portal - pewnie jest sporo "wyjadaczy" czarnonickowych. Do rzeczy

Gość niedociągniete nieudaczniki
ma nadwagę średnio 17 kg - nie cellulit i rozstępy zaawansowane - nie dwoje dzieci - nie mąż pijak- nie naderwany odbyt- nie bezrobotna- nie przegrana życiowo- nie w długach i bez jedynki z przodu- nie po 2 próbach samobójczych- nie cierpi na zaparcia- nie ma rozciągnięte wargi sromowe- nie była wykorzystywana przez ojca- nie była karana- nie kłamie- nie nienawidzi świata i zazdrości kobietom, ktorym sie udało i życzy im smierci- nie no i co wy na to:P

ta, jasne. Ja to przynajmniej znam jakiś język, mam pasje jakąś, hobby a ty masz tylko spoconą łape która codziennie marszczy tego zwisa piwnego...

Gość ene duee rabe
Znowu skomentuję szczerze :P głównie to pasztety - NIE JESTEM PASZTETEM większość to tłuściochy albo kruptotłuściochy na wiecznej diecie ławica kaszalotów - JASNE! JESTEM TŁUSCIOCHEM NA WIECZNEJ DIECIE, SERIO, SERIO :p stado zidiociałych matek/staraczek - NIE JESTEM MATKĄ ANI NIE STARAM SIĘ O DZIECKO zakompleksione szare myszki - NIE MAM KOMPLEKSÓW ZA BARDZO zgorzkniałe stare panny zwące się szumnie "singielkami" - SINGIEL TO DLA MNIE ŚMIESZNE SŁOWO zidiociałe samotne feministki - FEMINISTKĄ NIE JESTEM, SAMOTNA TEŻ NIE ale nadal -sporo się zgadza :P co jeszcze? :)

ma pero incontralo italiano molto bene prima volta tu incontralo polacco bellisimo :) PREGO

Gość Jarek jak nie jesteś
jak jesteś impotentem? siedzisz na kafe wiec musisz być impotentem.:classic_cool:

Gość hyhyhuhu
prawda boli. jak mozna caly dzien siedziec na nonsensowym forum i gadac o glupotach. przegrancy 🖐️ :classic_cool: