Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość un ragazzo di occhi blu

Chłopaki - co sądzicie o kobietach wypowiadających się na kafeterii?

Polecane posty

zaczynam żałowac tego nicka, Jarek - a poznałeś jakąs tutaj, że masz taką opinię, Foty Ci wysłały?

Gość jarek nie ma penisa

Gienek z Bydgoszczy onanista ---taaaaa zagięłeś tylko uważaj żebyś sie nie przegiął za bardzo:O

Gość to raczej fota Jarka
była tu widziana. :classic_cool:

czy ja twierdze ze umiem po wlosku znalazlam w slowniku onet.pl przeciez ja nawet po polsku nie potrafie skladnie zdania ulozyc. Jak powyzej....hehehe

casertana - właśnie widzę, że jak coś o kobietach to od razu każda zagląda. Widać zdanie facetów nawet tych anonimowych nie jest takie obojętne.

Gość Miś na pomarańczowo
Wiele gówniar z pięknoduchowym podejściem do problemów i zarozumiałe panusie (albo tak się kreują na "ąę"). Większość topików to jak wysyłanie smsów, krótkie posty, mało kiedy jest twórcza dyskusja. I smutnie zabawna jest ta prawda - topikom o porzuconych/zdradzanych/samotnych kobietach towarzyszą krok w krok te o kochankach/puszczalskich i rozwalających inne małżeństwa. Ta biegunowość pokazuje kobiecą naturę - są zdolne do wszystkiego.

Gość wenusjankaXS
tera ja!!! "ma nadwagę średnio 17 kg-NIE, ważę 46 kg cellulit i rozstępy zaawansowane- mam jak każda kobieta dwoje dzieci- NIE, jestem panną bez dzieci mąż pijak- NIE, chłopak informatyk... naderwany odbyt-NIE bezrobotna- NIE, studentka pracująca przegrana życiowo- NIE, dopiero na starcie w długach i bez jedynki z przodu- TAK/NIE mam długi ale mam tez wszystkie zęby :) i to białe nawet :P po 2 próbach samobójczych- NIE cierpi na zaparcia-TAK ma rozciągnięte wargi sromowe-TAK, są śliczne, jak zaczęłam dorastać to mi takie urosły :P była wykorzystywana przez ojca- NIE była karana-N IE kłamie-TAK, oczywiście :) nienawidzi świata i zazdrości kobietom, ktorym sie udało i życzy im smierci-NIE, kocham ludzi!!!

Gość cudaczna
"ma nadwagę średnio 17 kg - NIE cellulit i rozstępy zaawansowane - LEKKIE dwoje dzieci-1 mąż pijak -NIE naderwany odbyt - NIE bezrobotna - NIE przegrana życiowo NIE w długach i bez jedynki z przodu TO U MNIE MAJA DŁUGI, KOMPLET ZĘBÓW (SWOICH) po 2 próbach samobójczych-NIE(JEDNA OSOBA URATOWANA) cierpi na zaparcia - JAK SIE NAJEM ZA DUZO CZEKOLADY ma rozciągnięte wargi sromowe - NIE była wykorzystywana przez ojca - NIE była karana - NIE kłamie-NAŁOGOWO nienawidzi świata i zazdrości kobietom, ktorym sie udało i życzy im smierci" - TO MI SIE UDAŁO ,