Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

numerantka

ile kasy można maksymalnie przelać komuś na konto NA POCZCIE???

Polecane posty

muszę przelać 5 tys. bez groszy facetowi na konto za materiały bud. kupione na allegro. Da radę na poczcie taką sumę czy muszę w banku? Jest w ogóle jakiś limit na poczcie?

Gość A nie możesz zrobić przelewu w
necie?

kurde :o jaką prowizję naliczyć może mniej więcej poczta od 5 tys? właśnie nie mogę przelewu zrobić przez net, bo kasa na moim koncie się skończyła i została mi tylko gotówka że tak powiem papierkowa, zawsze płaciłam przez net, dlatego teraz nie wiem z tą pocztą jak zrobić :(

NIektóre banki mają opcję wpłacania kasy w bankomacie - mogłabyś wpłacic i zrobić przelew i nie musiałabyś nic płacić durnej poczcie. Może Twój bank ma taką opcję?

Gość eskami
Rany, po cholerę na poczcie, nie dość, że się w kolejce wystoisz, to od takiej kwoty nieźle Cię skroją. Nie masz konta internetowego? Machniesz przelew nie wychodząc z domu i nie zapłacisz nic, bądź grosze.

Gość eskami
no to wpłać ją wpłatomatem na konto gościa i już.

ja mam konto w pekao s.a. a on w mBanku mam konto internetowe, ale na nim już pusto 😭 jak mam machnąć przelew przez net jak nie mam nic na koncie? chodzi Wam o to, żebym wpłaciła tę kasę najpierw w banku na własne konto a potem zrobiła przelew przez neta?

no coz PKO chyba nie ma wpłatomatów

chodzi Wam o to, żebym wpłaciła tę kasę najpierw w banku na własne konto a potem zrobiła przelew przez neta?"......dokladnie tak ;)

a czy jak wpłacę jutro na swoje konto to czy automatycznie te pieniądze pojawią się na moim koncie i będę zaraz mogła zrobić ten przelew czy dopiero pojutrze? bo ja muszę wpłacić mu jutro

Gość taki sobie facettt
a czy jak wpłacę jutro na swoje konto to czy automatycznie te pieniądze pojawią się na moim koncie i będę zaraz mogła zrobić ten przelew czy dopiero pojutrze? bo ja muszę wpłacić mu jutro? o mój boże ile Ty masz lat????