Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluttka88

CIĄŻa CZY ZBLIŻAJĄCA SIE MIESIĄCZKA!!!! POMOCY

Polecane posty

Gość maluttka88

Czuje sie jak bym miala zaraz wybuchnąć....wszystko mnie denerwuje...mam ochote walnac glowa w sciane...okres spoznia mi sie juz 2 tyg...test ciazowy negatywny,wizyta u gina i ciazy nie stwierdzila,wypisal luteine ktora bralam przez 5 dni po 3 tab dziennie,dzisiaj mija 3 dzien jak ja odstawilam i nic...a czytalam ze kobitki zazwyczaj po odstawieniu jej(w ciogu2-4) a nawet w trakcie dostaja okres...tydz temu kiedy bylam u do ktorka mialam juz zle nastroje a po przyjeciu luteiny to juz wogule szaleje ja a razem ze mna moje otoczenie.wszystko mnie denerwuje,nic mi sie nie podoba,wkurzam sie na wszystkich i wszystko...jak sie nie wkurzam to placze...popolewaja mnie sutki,mam wrazenie ze brzuch zaraz mi peknie,i boli mnie kregosłup i czasem raz lewy raz prawy jajnik(wczesniej bralam cilest,do ktorego chce wrocic ale musze czekac na @) a to mnie jeszcze bardziej dobija i zmusza do placzu,warjujenie wiem czy to nie ciaza od tyg mam podwyszana temper. w granicach 36.8 a 37.1 i biala lepka gesta wydzieline gdzies od miesiaca a o tym tez czytalam ze to moze byc objaw ciazy,nie mam okresu od konca wrzesnia jak zrobilam przerwe w cilescie,tak od tego czasu bralam luteine,nie pomogla,dostalam zastrzyki ,w grudniu dopiero pojawil sie okres,i teraz znow go nie mam,puchna mi rece,nie moge spac juz przez to,nic mi sie nie podopa wkolko nazekam...ostatnio nazekalam mojemu facetowi ze mam maly biust ze to nie sprawiedliwe ze tez bralam cilest a cycuchy mi nie urosly a po wszystkim sie poryczalam...z 3 dni temu bylam nawet akresna w obec mojego faceta i go potrapalam za to ze ze smiechem mowil do mnie maly zwisly cycuch...hahaha innym urosly po tabletkach a ty bedziesz miala zawsze takie piczki.....przed stosowaniem cilestu urodzlam synusia i bralam cerazette i tak wkolko na tabletach i z tego powodu ze juz tak dlugo nie mam @ to nie pamietam juz czy to ma zwiazek ze zblizajacym sie okresem czy moze jestem w ciazy znow i zaszlam w trakcie gdzies teraz :(:(:(:(:( prosze o pomoc i z gory dziekuje :)

Gość maluttka88
DO a idzze w chooj debilko!!!!!!!! sama jestes debilka pier...... tak po : 1. to jestem MEZATKA 2.MAM JUZ 2 MALUSZKOW 4-LETNIA CORCIE I PONAD ROCZNEGO SYNKA 3.KARMILAM SYNKA CYCEM I BRALAM TABLETKI CERAZETTE 4.JAK PRZESTALAM TO BEZ PRZERWY ZACZELAM BRAC CILEST 5. NAUCZ SIE CZYTA IDJOTKO...BO PISALAM O TYM ZE CALY CZAS BRALAM TABLETKI A PO PRZERWIE W ICH STOSOWANIU MAM NIEREGULARNY OKRES 6. GDYBYS MIALA MALUSZKA BYLA 9 MIES W CIAZY,KARMILA GO CYCEM,BRALA CALY CZAS TABLETKI I PRZERWALA ICH STOSOWANIE,TO TEZ BYS SIE POGUBILA CZY I NIE WIEDZIALA CZY TWOJE OBJAWY WYNIKAJA Z TEGO ZE ZNOW JESTES W CIAZY CZY MOZE MA TO ZWIAZEK ZE ZBLIZAJACA SIE MIESIACZKA. 7.A BLEDY KAZDEMU SIE ZDARZAJA,NAWET W ZYCIU 8.TAK JAK TY JESTES CHYBA BLEDEM SWOICH RODZICOW 9.I TAK WOGULE TO IDZ SIE UTOP JAK CI ZYCIE NIE MILE A NIE SIE CZEPIASZ LUDZI 10.JESLI MASZ ZAMIAR PISAC COS GLUPIEGO BO ZAL CI DUP...SCISKA Z JAKIEGOS POWODU TO NIE MOJA SPRAWA NARA NARA

Gość kuiijop
jesteś meżatką to pewnie malolatą nie jesteś. chociaż po tym jak to napisałaś to żal. weź czasami słownik ortograficzny i korzystaj z niego bo to straszne żeby tak pisać mając dzieci które wkrótce będą brały przykład z ciebie.

Gość maluttka88
A JAK DLA MNIE TO WCALE NIE JEST WSTYD......I NIE UKRYWAM SIE ZE TO MOJ ROCZNIK,BO MAM 21 LAT I CO TO JUZ ODRAZU OZNACZA ZE NIE WIADOMO KOMU DAWALAM......NIE WIEM Z KAT W TOBIE TYLE NIENAWISCI DO MLODYCH MAM.....ALE MAM WRAZENIE ZE MA TO JAKIS ZWIAZEK Z TYM ZE MOZE TY JUZ DLUZSZY CZAS STARASZ SIE O DZIDZUSIA I NICI Z WICI!!!!! I Z TAD TEN TWOJ ZAL I POMSTWA DO NIEBA I ANI MOJA PIERWSZA DZIDZIA ANI 2 NIE BYLA WYPADKIEM ANI PRZYPADKIEM......BO TAK CHCIALAM.......BYC MLODA MAMA A KIEDY POJAWILA SIE JUZ NAM CORA OJ OBECNIE MAZ CHCIAL MIEC I JA TEZ 2 SMYKA I CZULAM I WIEDZIELISMY ZE TO BEDZIE SYNEK......I MIMO IZ MAM TAK MALO LAT BO LEDWO 21 TO NIE RAZ PRZYCHODZAC Z DZIECMI DO PRZYCHODNI CZY TEZ IDAC DO GINA CHWALONO MNIE PRZED INNYMI STARSZYMI MAMAMI ZE JESTEM WZOREM I ZE SA DUMNI Z TAKIEJ ODPOWIEDZIALNEJ PACJETKI,ŻE SUPER CIAZE ZNOSILAM.ZE SZYBKIE PORODY,JEDEN I DRUGI MALUCH W CIOGU 10 MINUT POJAWILI SIE NA SWIECIE,BEZ KOMPLIKACJI I WOGULE,ZE MOJE MALUCHY SA ZAWSZE ZADBANE ZE JEDNO I DRUGIE PRZEZ ROK CYCUCHEM BYLO KARMIONE,ZA WYCHOWUJEMY JE SAMI BEZ POMOCY DZIADKOW,ZE NIC TYLKO RODZIC I WYCHOWYWAC DZIECI POWINNAM A TYM BARDZIEJ BEZ OBARCZANIA DZIADKOW OBOWIAZKIEM OPIEKI NAD WNUKAMI.....BO PRZYNAJMNIEJ JA TAK UWAZAM ZE JAKIM PRAWEM MOJA MAMA CZY TESCIOWA MIALA BY OBOWIAZEK ZAJMOWANIA SIE NIMI......JAK TO BABCIE PRZYPILNUJA,POMOGA ALE NA WIECEJ SAMA IM NIE POZWALAM,MOJE DZIECI MOJA SPRAWA,MOJ OBOWIAZEK .....I JAK WIDZE TO TY MI TEGO POPROSTU ZAZDROSCISZ BO TEZ BYS TAK CHCIALA....NIE BEDE TAKA JAK TY I DAJ SOBIE SIANA I TAKA MOJA RDA JESLI STARASZ SIE O DZIECKO TO ZAPOMNIJ NA MOMENT O TYM A NAPEWNO SIE GO WRESCIE DOCZEKASZ....POZDRAWIAM CIEPLUTKO TRZYMAJ SIE :):):):)

wiesz... rzeczywiscie ...piszac o takich objawach rzeczywiscie moze to swiadczyc albo o zblizajacej sie niewielkimi krokami miesiaczce albo rzeczywiscie jestes w ciazy(niewiem czego mam Ci zyczyc) sama bralam po urodzeniu coreczki cerazette.. i pozniej przez prawie 3 miesiace nie mialam okresu... ale w koncu bez luteiny na szczescie sie obeszlo i okres dostalam...:) a co do przedmowczyni... nie przejmuj sie zlosliwoscia innych... jest tutaj kilka takich ktore ukrywaja sie pod roznymi nickami... i naprawde wielka frajde im sprawia dokuczanie innym.. i sprawianie przykrosci w postaci wypisywanie oszczerstw na temat innych:) a tak na marginesie gratuluje bycia mloda mama w takim wieku.. i to az 3 czy 4(nie doliczylam sie...;)) jesli jest to wszystko prawda to duzo szcunku dla Ciebie:)

Gość malutka nie przejmuj sie
tu same bezplodne krowy siedza i zal im dupe sciska ze masz dzieci bo tez by chcialy :O a tu figa z makiem mysle ze u ciebie to tylko burza hormonow no bo w koncu testowalas i bylas u gina ale nigdy nie wiadomo ..

Gość czula
maluttka88 odczekaj parę dni, żeby się uspokoić!!! tej to naprawdę żal d** ściska i Ci zazdrości!!! nie przejmuj się takimi elementami... na pewno wszystko się ułoży pozdrawiam :-)

Gość aldona23
nie martw sie ja mam podobny problem nie mam okresu i nie wiem co mam robic w grudniu zucilam tabletki ,i nie mam miesiaczki a juz powinnam dostac mija juz41 dni a spuznia mi sie10 dni .owszem wspulzyje z mezem ale on sie zabespiecze w prezerwatywy,pobolewa mnie brzuch na dole i nie wiem co jest mam juz 2 dzieci i nie chiala bym sie z 3 wpakowac prosze pomuzce czy moge byc w ciazy jak w prezerwatywach wspulzyje i w grudniu bralam tabletki antykoncepcyjne

Gość maluttka88
DZIEKOWAC WAM DZIEWCZYNU!!!!!!!!!!! :):):) zauwazylam wlasnie ze zdarzaja sie zlosliwosci....i tak mysle ze wynika z tego ze nie moga miec dzidzi i z tad ich zal i zlosci.....jak ja chcialam miec dzidzie to tez pol roczku bez efektu az w koncu powiedzialam sobie dojsc w nosie mam bede to bede nie bede to nie bede,samo w koncu przyjdzie...wyjechalam na wakacje,odpedzilam mysl o dzodzi,a kiedy powrocilam okazalo sie ze bede ja miala....a tak po za tym to po zastosowaniu luteiny....jak nadal nie mam @ to mam zamiar udac sie zaraz do apteki po test ktorys z kolei z reszta :):):) pani to patrzy sie juz na mnie jak na kosmite :P:P:P jak wyjdzie negatywnie to bede happy...moja kochana dwojeczka lobuzuje za 10 dzieciaczkow....nawet w tej chwili juz kombinuja co tu spsocic :P:P:P a do tego mamy malego pieska to jak to mowi moj luby trujka drombo :D:D:D FAJNIE JEST BYC MAMA I PLAKAC ZE SMIECHU.STRACHU,SZCZESCIA