Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latkaaaaaaaaaaaaaaa

jak sie zachowac gdy facet nie reaguje jak inny mnie obraza?

Polecane posty

Gość 22latkaaaaaaaaaaaaaaa

tak siedzimy sobie ze znajomymi ja rozmawiam z facetem ktory mi sie podoba a tu nagle jakis kolega jego pyta sie go"kiedy ci zrobi loda? bedzie robic" ani nie jestem typem dziewczyny ktora moze prowokowac do takiego zachowania bo jestem cicha osoba nie wyrozniam sie niczym strojem tez nie prowokuje nie wiem:O

Miałam podobną sytuację, ale należę do osób, które nie boja się wymawiac na głos swojego zdania, więc powiedziałam, iż: \"Nie życzę sobie, żeby byle kto komentował moją osobę, ponieważ mam do siebie szacunek. Natomiast jeśli Ty masz takie koleżanki, że rozkładają się Tobie przy każdej okazji, to \"gratuluję\", natomiast nie zdziwi mnie fakt, że za jakieś 10 lat będziesz musiła płacic im za sexs, a wtedy będzie mi Ciebie żal.\"

Gość a ile masz latek
Nie za dużo tego natomiast?:D

Gość frufru
ej ale Ty ten "problem" omawiasz tak gdzieś już ze cztery miesiące o ile nie dłużej. nie wierzę że do tej pory nic nie zorbiłas. moze zróbże temu chlopakowi wreszcie laskę i będzie spokój?...

\"kiedy ci zrobi loda? bedzie robic\" Nie no ja tez bym sie obraził. śmie pytać czy będziesz robić loda? Cham. Przecież wiadomo, że tak a on niegodny wątpi w twoje fenomenalne zapewne umiejętności. Mam nadzieje, że co najmniej chlusnęłaś mu drinkiem w twarz krzycząc ze złością \"biorę z połykiem\"!