Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

albo seks albo związek?!

Polecane posty

Witajcie. Zdałam sobie dziś sprawę, że mam problem w związku. Spotykamy się z moim Misiem od kilku miesięcy, od niedawna zaczęliśmy ze sobą sypiać. W łóżku jest super, ale pojawił się inny problem. Otóż, aktualnie nasze randki ograniczają się wyłącznie do łóżkowych spotkań. Przestaliśmy wychodzić do znajomych, do pubów, kin! Zdzwaniamy się tylko kto do kogo przychodzi, a potem scenariusz zawsze jest taki sam- lądujemy w łóżku! Lubię to, więc to żaden dramat, ale zauważyłam, że Miś zupełnie stracił zainteresowanie innymi formami spędzania wolnego czasu:-( A kiedy próbuję delikatnie zwrócić mu na to uwagę, mówi, \"że przecież nam tak cudownie razem\"...Zaczynam się czuć jak...gumowa lalka...

haha, no właśnie \"zacznie chodzić z kumplami\"...Czyli era mojej popularności nieuchronnie się kończy?;-)

Gość xx....
Miałam podobnie więc cię rozumiem. Powiedz mu że dziś nie siedzicie w domu a wyjdziecie gdzieś razem (tylko, że przed spotkaniem to powiedz) jak powie że nie to powiedz że sie w takim razie nie spotkacie. U mnie podziałało:)

Gość klawy
"Miś zupełnie stracił zainteresowanie innymi formami spędzania wolnego czasu" a do czego innego moze nam sluzyc samica, jak nie do zaspokajania? Randki sa dobre na poczatku, zeby uwiesc samice. Tak, jak bylo u twego "misia".

rozumiem, iż jako samica zaliczona (i wciąż dająca się zaliczać) straciłam już na atrakcyjności?

Gość klawy
na atrakcyjnosci poza lozkowej - tak

czyli należy sprawę przemilczeć? a właściwie przeleżeć...Nie bez przyjemności zresztą;-)

Gość klawy
"czyli należy sprawę przemilczeć? a właściwie przeleżeć" moze i tak, ale jest szansa, ze sie Tobą znudzi i odejdzie

Klawy, no właśnie tego się obawiam i stąd ten temat. Związki budowane na seksie są fajne, ale krótkotrwałe...

pokazac mu musisz ze jestes najlepsza w lozku i nie unikaj tego jeszcze trochew to wam obojgu przejdzie