Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiiin

Czy miał prawo odmowic wpisania zaliczenia?

Polecane posty

Gość tiiin

Jestem chory i dałem indeks koledze z grupy, aby na zajęciach cwiczeniowiec wpisał mi zaliczenie(wszytskie kolokwia zaliczone, zdane itd.).Cwiczeniowiec odmówił wpisania zaliczenia, tylko dlatego że muszę przyjśc osobiście, a nie podawac przez kolegę. Czy miał prawo odmówic mi wpisania zaliczenia?

Gość studentka 555555
nie mial prawa.nie trzeba byc osobiscie?:-O

Gość tiiin
jestem na I roku, wiec nie wiem jakto wyglada, ale wszyscy mi mowili zawsze ze to normalne ze daje sie komus z grupy, a on przekazuje psorowi.w szpitalu nie leze, ale chory jestem wystarczajaco zeby nie isc na zajecia.teraz w chorobie wygalada na to bede go musial szukac zeby mi laskawie zaliczyl semestr.chore.

Gość tiiin
jaki pkt pierwszy?

Gość jeden Ci wpisze inny nie
mial prawo odmowic ;)

Gość bułagaria no proszę cię
zawsze trafisz na jakiegoś idiotę,olać go ciepłym moczem i przyjść jak wyzdrowiejesz

Gość Md25
u mnie nie takie rzweczy byly na porzadku dziennym, normalka:P:P:P przywyknij

Gość tiiin
tylko, że on powiedział że mi się nie chciało, jak nie przyszedlem na jego zajecia...

pkt 1 zawsze ma racje pkt 2 jak nie ma racji patrz pkt 1 teraz wszystko jasne?? nie walczy sie z wiatrakami chcesz wyksztalcenie to musisz grac tak jak on chce czy jak mu tam czapka stoi i tyle pozdr

Gość tiiin
hehe, teraz kamam:-P

Gość batha
mam to samo.z psorami nie wygrasz! nie przejmuj sie predzej czy pozniej to zaliczenie bedzie musial ci wpisac, czy mu sie podoba czy nie!

Gość meduuzaa
ach ci wykładowcy, cwiczeniowcy, razem do kupy wzięci, oni mysla ze jak juz ucza studentow to im wszytsko mozna, to tak jak z egzaminatorem na prawko, nie wygrasz, bo on zawsze ma racje, bez wzgledu czy ma czy nie!!!;-)

Gość bajabongooo
do sadu z nim!!!

jak by nie patrzeć to twój indeks i to ty powinieneś odbierać zaliczenia. na mojej uczelni był przypadek że koleżanka zgubiła indeks innej dziewczyny i mega afera się z tego zrobiła. Najlepszym wyjściem w sytuacji gdy jesteś chory jest telefon do dziekanatu w dniu wpisów, i poproszenie przemiłych pań o przekazanie wykładowcy że jesteś chory i twój wpis odbierze ten i ten kolega. Lub możesz poprosić o telefon wykładowcy. ja zawsze tak robiłam, i problemu nie było.