Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana ty tematem

Jakiej firmy buciki polecacie dla 3-latka ?

Polecane posty

Jak wyżej jakie polecacie lub jakich nie polecacie i dlaczego ???? Proszę o poradę.

naturino i primigi- buty nie do zajechania. lakierki, w których moja córka biegała po podwórku po pół roku nadal wyglądają jak nowe. kozaczki- z jakąś warstwą \"rain step\"- zaliczyła wszystkie kałuże w okolicy :D i sucho :D nie polecam zaś bucików z bartka- za te pieniądze- nic nadzwyczajnego. fajne są jeszcze buciki z coolo club ze smyka

co to za firma gdzie dostanę taki buciki i jaka jest ich cena ?

moze tej firmy, co do tej pory?;)do 3 roku zycia dziecko uzywa juz wielu butow, nie wiesz dalej ktora firma byla dobra dla twojego smyka?;)

firma antylopa ma atest zdrowo stopa a ceny wahają się od 100 do 250 zł. Rehabilitantka powiedziała że to tak dobre jak "Bartka" z tym że tańsze

Gość asklndjbgf
a ja osobiście synkowi kupujębutki z bartka lub ecco, dobrze wymodelowane, nei za twarde nie za miękkie...drogie fakt, ale dopasowane dobrze do rozwijaącej się stópki. Ocenione prze rehabilitanta jako niezłe

Gość asklndjbgf
heh a o antylopie nie słyszałm i nie rzuciły mi się w oczy...gdzie te butki można kupić? W jakich sklepach? Cyz to sa formowe sklepy?

Gość elefanten ccc daichman

do grudniowej-Dużo już firm mieliśmy (Nike,Puma,Adidas,Elefanten,Bartek......) Niedługo znowu musimy jakieś buciki kupić-takie lżejsze i myślę gdzie tu się rozglądać za nimi. Pytam z ciekawości

no coz, ja jestem wierna jednej firmie, jest naprawde dobra, ale w polsce tych sklepow nie ma, niestety... moi znajomi maja dzieci w wieku 3 i 4 lat i obie mamuski kupuja swoim dzieciom buty gufo, podobno bardzo dobre i niedrogie.

Witam. Ja polecam Elefanten Leciutkie, elastyczna podeszwa, dobrze trzymaja kosteczke (bo akurta takie musi miec moj synek) Cena tych bucikow w Daichmanie to około 120-140