Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weroniiis686

Niby mu zalezy ale...

Polecane posty

Gość Weroniiis686

Od jakiegos czasu spotykam sie z chlopakiem ktory na dodatek jest moim pierwszym z zyciu chlopakiem . Jest ok bo bardzo pokazuje ze mu na mnie zalezy ale z drugiej strony gdy wynika jakas sytuacja w ktorej chcialabym zeby czegos nie robil i go o to prosze to on i tak robi to nie zwracajac uwagi ze to mi sie nie podoba. I nie wiem czy byc z nim zwlaszcza ze nie czuje tych ,,motyli" ?jesli ich nie ma to chyba nie to prawada?ale zrezygnowac tez nie chce bo dlugo czekalam zeby wreszcie kogos miec. co mysliscie? no i nie podoba mi sie zewnetrznie

Gość do Weroniiis686
Desperatka :D

Gość Weronic6773
Masz racje chyba,dzieki

Gość Misia24s
"chcialabym zeby czegos nie robil i go o to prosze to on i tak robi to nie zwracajac uwagi ze to mi sie nie podoba." -Kochanie wejdę Ci w dupę, -Nie (i tak wszedł) hehe - Kochanie ssaj mi pałę - Nie ( i wsadził na siłę), -Kochanie nie chce jeść kupy - Nie ( i tak zjadła ) looz :DJa bym się rozstał bo to jakiś zbok:D

Gość Weronisss686
No akurat nie o tego typu sprawy chodzi , dzieki za odpowiedzi

Gość terekukyana
wiesz po pierwsze moze niekoniecznie Twoje zabranianie czegos jest racjonalne? nie mozesz mu zabraniac byc soba mozesz jedynie wymagac aby nie robil niczego co godzi w wasz związek przemysl to a co do motyli? hm.. moze dlugo na niego czekalas, ale moze lepiej poczekac jeszcze dluzej na kogos z kim te "motyle" będą? no i przede wszystkim na kogos kogo nie bedziesz chciala zmieniac na siłę