Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georginia3

w jakiej pozycji kładłyscie swoje niemowlaki spac?

Polecane posty

Gość georginia3

nie wiem jak mam klasc swojego 3 tygodniowego synka do lozka. do dwoch tygodni kladlam go raz na jednym raz na drugim boku, ze jak wrazie co mu sie odbije, zeby sie nie zaksztusil. Ostatnio byla polozna i powiedziala, ze mam go klasc tylko na plecach bo jak spi na boku moze sie na brzuszek przekrecic i sie udusic. wiec sama juz nie wiem jak go klasc. A jak pozycje maja wplyw na ksztalt glowki dziecka? powiedzcie jak Wy kladlyscie swoich milusińskich, dzieki

Gość georginia3
?? :(

Gość uuuuuuuuuu
mój maluszek ma 3 miesiące i kładę go raz na jednym boczku raz na drugim-zawsze w nocy śpi na którymś boczku, ale w dzień kiedy mam go cigle na oku z regóły spi sobie na pleckach,ale i tak główkę ma zawsze przekręconą na lewo, albo na prawo

Gość gytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuerr
Ja kładłam na głowie :D

Gość /popo
ja kladlam na boczku, w rożku, tak obkładałam małą żeby w żadna stronę nie poleciała poduszkami

Gość georginia3
no ja tez okładam go poduszkami zeby nie poleciał na żadna strone i tez chyba bede robic tak pol na pol czyli w nocy na boku a w dzien kiedy bede przy nim na pleckach.

Gość dziumdziulaczek
od poczatku na tylko na pleckach,bo na boczku nie zdrowe dla bioderek a na brzuszku zas zdrowe ale niebezpieczne a poza tym nie lubi,na 4,5miesiaca i nigdy nie spal na boczku

wcale nie jest niezdrowe dla bioderek juz to było zdementowane mój w nocy tylko na boku, raz jeden raz drugi - ulewa wiec musze uwazac

córcia spala od poczatku tylko na brzuszku i buzie przekrecala w jedna albo 2 strone synek na pleckach i nie chce inaczej... i ma troche splaszczoną glówke z tyłu. Probowalam go obkladac poduszkami zeby lezal na boczku ale wyciaga poduszki i sobie je nakląda na buzie...

Gość różnie raz na jednym
raz na drugim boczku, czasem na pleckach a od kiedy potrafi sam sie obracać na brzuszek to i tak spi jak się w nocy sam przekręci.

Gość dziumdziulaczek
moj tez nadal strasznie ulewa ale musi spac na pledckach. o tych bioderkach nam tak ortopeda powiedzial,maly ma dysplazje

Na boczku, na zmianę, w wózku na pleckach, w leżaczku usypia na pleckach i w nocy juz od paru tygodni po jakimś czasie przkręca się z boku na plecy, mimo iz podkładam coś pod plecy.