Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-z-młyna

mam pustke w sercu... prosze porozmawiajcie ze mna, mam smutny wieczór...

Polecane posty

Gość czarna-z-młyna

rok jestem sama... były chlopak zranil mnie tak bardzo ze nie potrafie kochać... a jednoczesnie tak mi zle samej. Jak tylko spjrze na faceta od razu jestem pelna uprzedzen, podejrzen..ze na penwo nie ma dobrych zamiarów..

Gość czarna-z-młyna
jestem nieufna, przestraszona... po 2 kazdemu chodzi o jedno i nawet nie potrafia tego ukrywac... :(

\"po 2 kazdemu chodzi o jedno i nawet nie potrafia tego ukrywac... \" z jednej strony może zmień miejsce poznawania czy coś podobnego z drugiej strony... w relacjach damsko-męskich chyba chodzi tylko o to jedno bo w końcu ostatecznie chodzi o dziecko :D

Gość Miś na pomarańczowo
Kochanie to nie umiejętność ale stan i tego nie da się utracić. I może zamiast tupać w miejscu, wpier postaraj się nie uogólniać facetów. Poza tym wiele kobiet jest w rozkwitających związkach, które tez zapowiadały się tak jak piszesz "faceci chcą tylko jednego". Tu nie ma znaczenia jak się zaczyna, jak ma się główkę na miejscu to bedzie tak jak chcesz. Owszem, bardzo to lubimy, ale inteligentne i mądre życiowo kobiety pojęły, że nie należy tej naszej cechy traktować jak byka i wiać ze sceny, ale należy wykorzystać ją jak czerwoną płachtę do kierowania poczynaniami mężczyzny. Samotność to kiepska rzecz, ale to reż jedyny czas który możesz poświęcić tylko sobie. Wykorzystaj to!

Gość prawiczek 22 lata
"po 2 kazdemu chodzi o jedno i nawet nie potrafia tego ukrywac... " A po co ukrywać? Ty też nie ukrywaj, bo tak naprawdę to jest najważniejsze w relacjach damsko-męskich. Oczywiście dorabia się do tego całą ideologię postępowania i przez to później ludzie cierpią. SLudzkość sama sobie bata ukreca.

Gość Miś na pomarańczowo
Kolejna z infantylnością w głowie. Dobijają mnie takie dziewczymy, zachowują się jakby miłość była powodem zwalniającym z myślenia, a później narzekają na los.

Gość czarna-z-młyna
a jesli boje sie facetów... jak pokonac lęk??

Gość Miś na pomarańczowo
Bądź bardziej zdecydowana wobec nas i nie kręć. Stanowcze NIE jest lepsze niż słodkie NIE WIEM czy ZOBACZYMY. Bądź konkretna w swoich wymaganiach (powiedzenie, że szukam miłości, opracia itd to jeden wielki banał który nic nie mówi). Jak taka bedziesz, to odgonisz od siebie cwaniaków sliniącyhc sie na twoją psitę a przyciągniesz prawdziwych facetów a nie dzeiciaków. Pomyśl. Boisz się facetów, a to faceci mają tak naprawdę większego cykora przed wami. Bo facet zawsze coś musi udowodnić, a kobieta - ma być.

Gość Niemowa ze młyna
Droga "czarna" : nie otwieraj jednocześnie dwóch podobnych tematów : na dyskuski ogólnej i tutaj , i ...może jeszcze gdzieś , bo angażujesz czas innych, którzy chcą Ci pomóc, a sama skaczesz po forach i nie masz czasu nawet odpowiedzieć --to jest brak szacunku.

Gość Miś na pomarańczowo
to się nazywa żerowaniem na żalu innych - bardzo egoistyczna pobudka