Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka anka anka

wrozki kto pisze prawde

Polecane posty

Gość anka anka anka

STARY WROZBITA anka anka anka -> Pani Aniu widze, że ten związek nie jest wyzuty z uczuć, ale niestety jedna osoba kocha bardziej i nawet jeśli na wierzchu może się tak aż bardzo nie wydawać to jest tą osobą Pan Adrian... On w sercu ma wielką chęć dzielenia z Pania życia i miłość. Pani podchodzi do niego bardziej instrumentalnie niż może Pani sama wie... To podświadome. Nie widze ślubu... Pani sama będzie się pewnie chciała rozstać. Pozdrawiam. CZY WROZKA Sangita anka anka anka, tak, bedziecie razem., jednak nie zostanie on twoim mezem. Numerologia wskazuje na poczatek 2011 roku jesli chodzi o slub. Dziecko pojawi sie pozniej.

Gość anka anka anka
nie wiem co mam myslec

Gość Potrzebuję porady
a w czym masz problem? bo ja widze, ze jedna wrozba potwierdza druga w pierwszej wrozbie pan opisuje wasz stosunek do siebie i brak lubu miedzy wami.. druga wrozba bardziej okrojona i.. rowniez nie ma slubu miedzy wami wiec?

Gość anka anka anka
ja wim ze go kocham i bedziemy razem slubu nie bedzie bo oboje raczej tego nie chcemy wrozka sagita pisze ze bedziemy razem a stary wrozbita ze ja odejde i co ja mam myslec

Gość Potrzebuję porady
Sangita pisze, że nie zostanie On Twoim mężem ale ślub będzie w 2011 roku, czytasz Ty ze zrozumieniem? :P Skoro ma być lub w 2011 roku a twój aktualny nie będzie twoim mężem to będzie nim ktoś inny. A zanim będzie ktoś inny musisz rozstać się z aktualnym, czy tak?

Gość Potrzebuję porady
A razem to możecie być.. najblize2 lata - to nie znaczy, że na zawsze :P

Gość Sofiaaa
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość Vanessa69
Jedyna wróżka, która sensownie przepowiedziała moją przyszłość to Pani Grażyna, jej strona to http://wrozkagauri.pl jeśli dobrze pamietam.

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl