Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasze fantazje

Nasze fantazje - pytanie?

Polecane posty

Gość nasze fantazje

Mój mężczyzna przyznał się, że fantazjuje o seksie z innymi kobietami... Zatkało mnie i zrobiło mi się przykro. Teraz to stało się moją obsesją i za każdym razem chce mi się płakać jak o tym pomyślę. Co o tym sądzicie?

Gość 4874
Jak by chciał Cię zdradzić by nie powiedział. Jest szczery. Faceci tak juz mają. Kochaj go a on bedzie kochac cie

Gość fwerferf
a ty nie fantazjujesz???

po prostu nie powinien Ci tego powiedzieć i wszyscy byliby szczęśliwi. I nie chodzi tutaj o jakieś oszukiwanie, ale o zwykłe wyczucie taktu. Tyle sądzę :)

Niektórzy faceci to naiwni są. Są rzeczy, o których kobietom nigdy sie nie mówi choćby pasy darto... Dla swojego i przede wszystkim ich spokoju...

"Są rzeczy, o których kobietom nigdy sie nie mówi" Dokładnie, oby się to tylko facetowi za bardzo nie spodobało :) Jest róznica między notorycznym kłamcą a taktowanym facetem - żeby umieć to oddzielić, facet musi miec odrobinę oleju w głowie

Gość wieża
I niech fantazjuje, tylko niech lepiej nie mówi z kim, bo możesz sie przestraszyć. btw kazdy tak ma, jesteśmy parą 5 lat a ja nadal myślę co rusz o kimś innym jak to fajnie sie z tym kimś grzmoci tzn by się grzmociło... ;)

\"Dokładnie, oby się to tylko facetowi za bardzo nie spodobało Jest róznica między notorycznym kłamcą a taktowanym facetem - żeby umieć to oddzielić, facet musi miec odrobinę oleju w głowie \" To oczywiste ;-)