Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinka-000

rózne punkty widzenia -humor

Polecane posty

Gość kinka-000

RÓŻNE PUNKTY WIDZENIA Pani A do pani B: -Jestem wkurzona: na moja propozycje pójścia do restauracji on powiedział, że jesteśmy ze sobą dostatecznie długo abyśmy poszli do niego. Tam musiałam coś przyrządzić na kolację, potem zaciągnął mnie do łóżka, zero gry wstępnej, w niecałe dwie minuty skończył, odwrócił się i zasnął ! Pani B do pani A: - U mnie zaś wszystko pięknie! Zabrał mnie do eleganckiej restauracji, zaprosił na pyszna kolacje z fantastycznym winem, odbyliśmy romantyczny spacer do niego, tam przy świetle świecy prawie godzinę mnie rozpalał wstępnie, a potem była prawie godzina wspaniałego seksu! I po tym wszystkim jeszcze godzinkę miło gawędziliśmy, aż usnęłam ! Pan A do pana B: -Było zajebiście ! Poszliśmy do mnie, ugotowała kolacje, trochę się pobzykaliśmy, dzisiaj jestem jak król i do tego super wyspany! Pan B do pana A: -K..wa, jestem załamany! Jak frajer zgodziłem się aby wybrała knajpę, to zaprowadziła mnie do jakiejś takiej na starówce, z jakimś francuskim winem. Jak zobaczyłem rachunek, to mało się nie przewróciłem ! Zostawiłem tam całą forsę i nie stać mnie było na taryfę! Czynsz i liczniki mam i tak nie popłacone, wiec zapaliłem świece! Po tych nerwach godzinę mi nie chciał stanąć, a potem jeszcze przez godzinę odlecieć nie moglem! Przez ten rachunek nie moglem zasnąć, więc gadałem z ta kretynką o pierdołach aż zasnęła ...

Gość aquarel2009
chyba mi sie chce to czytac