Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka 255

Ile moge wziac za zdjęcia ?

Polecane posty

Gość Anka 255

Robie zdjecia amatorsko w przyszlosci planuje studia fotograficzne ludziom podobaja sie moje zdjecia ja niestety jestem bardzo krytyczna dla siebie i wydaje mi sie ze moje zdjecia nie sa za dobre odezwala sie do mnie na naszej klasie dziewczyna a raczej dalsza znajoma i pytala ile wzielabym za zrobienie jej zdjec a ja sie zatkalam i nic nie odpisuje bo kompletnie nie wiem co robic nie mam szkoly zadnej wiec wydaje mi sie ze nie powinnam brac pieniedzy za zdjecia i ciagle mysle ze nie jestem dosc dobra do tego zeby na nich zarabiac z drugiej strony wiem ze bede z tego zyc w przyszlosci . kiedys tez napisala do mnie dziewczyna czy zrobilabym dla niej zdjecia do sklepu i ile bym za to chciala oczywiscie cieszylam sie bo to byla moja pierwsza "powazna klientka" ale w koncu jej nie odpisalam nic i to byla taka sama sytuacja co jest z ta terazniejsza dziewczyna czyli nie jestem pewna siebie i swoich zdjec i glupio mi brac pieniadze i kompletnie nie wiem ile ? Jak myslicie co powinnam zrobic ?

Gość Anka 255
Prosze poradzcie

Gość Anka 255
które droższe ? takie z sexem analnym z moim udziałem czy akty ze zblizeniem vaginy?

Gość Anka 255
Chyba za duzo:( i czy w ogole wypada?

Gość no jak jak
skoro sie prosza to wypada moze 350 to za duzo, wez za stracony czas kase chociazby

Gość tiki friki
domyslam sie,ze glupio Ci po prostu wziac za to pieniadze ja bym tez miala opory,ale tak bym z tego wybrnela,ze ona ma za darmo,ale juz nastepne osoby,ktore by sie np Twoja praca zainteresowaly,wzielabym pieniadze.Poza tym jak napisalas,to jakas Twoja rodzina czy przyjaciolka. Potraktuj ja jako reklame.I mozesz jej tez tak powiedziec,ze kolejnym osobom ma przekazywac,ze kosztujesz tyle i tyle. Zreszta,zrobisz jak uwazasz,jesli Cie stac,to nie bierz pieniedzy i potraktuj ta kobiete jako reklame na przyszlosc,jesli cienko stoisz z kasa to wez chociaz symboliczna kwote

Gość 200 zl wez

Gość hdhdgdf
bez przesady z ta kasa :o malo wez, nie wiem z 50 zl, dopiero zaczynasz dziewczyno, ile masz brac????

Gość Anka 255
Dlatego pytam was:o nic nie sugerowalam

Gość uppupupuppu

Gość moze ejszcze ktos sie wypowie
: )

Gość pupupuppupupu

Gość 100 zł to maksimum
a i 50 nie byłoby za mało.......poza tym nie licz że ci ludzie będa płacić za robienie zdjęć, może ta klientka to jakąś lesba i chce cię poderwać, zawsze to jakiś pretekst do spotkania :)

Gość japoooako
oczywiscie ze ebda placic :) ja palce moje znajome tez raz w roku robie sobie profesjonalna sesje

Gość no to trzeba było napisać
ile płacisz bźdźągwo

Gość japoooako
a co zazdrosna jestes ?;)

Gość japoooako
place 700 zl