Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadka

Jaki są wasze seksualne wpadki???

Polecane posty

Gość wpadka

Jak w temacie:) Bo mi sie ich troche przydarzyło. Pewnego razu ja i moja współlokatorka postanowiłyśmy zobaczyć jak to jest z kobietą, no i zaczęłyśmy sie zabawiać ze sobą:) Byłysmy tak soba zajęte, że nie słyszałyśmy jak jej chlopak(ktory mieszka z nami) wchodzi do domu. No i niestety nakrył nas. Najdziwniejsze jest to, że zamiast przyłączyć się on się obraził i zerwał z koleżanką.

Gość wpadka
Ale to w sumie dobrze, bo od tego czasu koleżanka powiedziała, że woli dziewczyny. :) I teraz szukamy jeden współlokatorki do jej pokoju. :)

Gość wpadka
głupi podszyw, bo my nie jesteśmy homo, bo zrobiłyśmy to tylko raz

Gość cipeczkaaaa
no ale kogo to obchodzi:(

Gość wpadka
to nie ważne, chodzi mi o seksualne wpadki ludzi, a nie o komentowanie mojej wpadki

Gość wpadka
mozliwe ze sie obrazil dlatego ze jak piescilam wtedy ta kolezanke i ona chciala bym zrobila jej kupe na piersi, wypielam sie i z calej sily strzelilam kupa prosto na jej chlopaka jak wszedl, :)

Gość wpadka
tak? a w co tym gównem dostał? po co takie głupoty piszesz? lepiej nie pisz wcale

Gość mloda...
ciekawy temat lecz nieciekawe komentarze, mam cos lepszego :D kochalam sie z moim bylym ale ze nie bylismy sami w mieszkaniu to staralismy sie robic to cicho, zeby nie obudzic wspollokatorem. kochalismy sie na pieska, no a moj byly czesto go wyjmowal wiec "wtloczylo" sie tam duzo powietrza. kiedy bylo juz po wszystkim, to w momencie kiedy przewracalam sie na plecy, to puscilam takiego pierda piczka ze az jedna laska sie obudzila :D a z chlopakiem to jeszcze przez kilka minut skrecalismy sie na lozku ze smiechu :D

Cóz mialam pare :D Raz sie kochalam z moim chlopakiem z rana tak gdzies o 7 rano kiedy wszyscy w domu spali. A ze sami w pokoju to co sie bedziemy przejmowac, chodz nie bylo drzwi :D Dziadek wyszedl ze swojego pokoju do kibla wiec nadal sie seksilismy a tu nagle wchodzi do naszego, to se myslimy przeczekamy bo na balkon idzie pewnie zapalic. A on se siada na kanapie, siedzi, siedzi, i siedzi ... A chlopak we mnie i na mnie a nagle brech smiechem :D Dziadek sie speszyl i wyszedl. Alkocholikiem byl, wiec byl przymulony i nie kapnal sie o co chodzilo naszczescie :D A raz, na poczatku pieszczenia sie z ukochanym, chcialam mu sciagnac spodnie a tu nagle wypada mi jego fiut przed oczami bo niechcace zdarlam mu bokserki, a ja bam z lózka na podloge, nie wiedzialam co robic to brechalm smiechem i on naszczescie tez. Bylam taka czerwona jak burak ze szok :D Ale przynajniej ma sie cos powspominac :D

A moze cos Ci sie w glowie pojebalo od tego ze nikt Cie przez dlugi czas nie rznal w dupe... Zalosne :o

Gość hehehehedjlasd
Dida ale brechtam ostro ! z tym dziadkiem hehehehe :) fajnie miec potem co powspominac !!! dziewczyny piszcie cos o swoich wpadkach ! :)