Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnynyny

Odkładanie spotkania z internetu ze względu na tuszę

Polecane posty

Gość nnynyny

Poznałam świetnego faceta w sieci, gadamy codziennie już prawie miesiąc, za 2 tygodnie mamy się spotkać. Odchudzam się intensywnie, ale dobrze wiem że przez kolejne 2 tygodnie nie schudnę tyle ile bym chciała i pewnie przesunę spotkanie. Boję się że tak będę odkładać, odkładać, aż facet w końcu zrezygnuje. On i tak chciał się spotkać wczesniej, to ja ustaliłam taki odległy termin, mimo że nie dzieli nas duża odległość. Oczywiscie on nic nie wie, bo mi wstyd, ale gdy opisywał swój typ kobiety powiedział że "może być lekko przy kości". Ja jednak dobrze wiem że faceci wolą szczupłe. Widział moje zdjęcia, ale tylko twarz (mam szczupłą). Czy ktoś był w takiej sytuacji i co zrobił?

Gość ale też ma znaczenie
co rozumiesz pod pojęciem tusza... ile ważysz i mierzysz?

Gość nnynyny
171/75

Gość nnynyny
Teraz mam 75, miesiąc temu mialam 84

Gość Deszczowa_Piosenka
Nie jest tak źle!

Gość jhghgghv
Ja spotykalam sie z wieloma facetami z internetu i tez nie naleze do szczuplutkich kobietek, ale uwazam sie za atrakcyjna. Wiec jesli chlopak z Toba rozmawia, to na pewno imponujesz mu charakterem a co do wygladu to tylko puste chlopaczki beda miec taki sposob myslenia.

Gość wandulka
no to jestes lekko przy kości. Lekko Nic sięnie przejmuj, tylko pobiegaj teraz kazdego dnia pół godzinki, żeby nabrać sprężystości i elastycznych ruchów i bedzie git. Załóż buty na obsasie, ubranie, które cie wyszczupli i o nic sie nie martw. A jak zaczniesz odkładać, to sie zniechęci i nic z tego nie będzie. Zreszta nie nastawiaj sie nie wiadomo co, idź pewna siebie i dobrze sie baw, obojętne jak miałoby sie to skończyc

Gość kaaaaaaaaasiaaaaa
jestem w tej samej sytuacji :) odkladam spotanie bo boje sie ze facet sie rozczaruje

Gość Ju......
Wagę masz OK. Załóż coś pasującego do sylwetki i idź na spotkanie. I baw się dobrze! Nie każdy facet lubi chudzinki, a Ty, jak się chcesz odchudzać, to się odchudzaj - ale możesz top robić równie dobrze już się z nim spotykając :)

Gość a jaaaaaaaa teeezzz
poznałam faceta w necie, wiedział, że walcze o swoją sylwetke, waze 72 kg przy 169 cm... Ale po zobaczeniu mnie na zywo nie zniechęcił się, jestesmy razem juz 7 miesięcy. Powiedział mi, że moje fałdki mogłyby być mniejsze, ale ja tez tego chce i pracuje nad tym Sam ma wspaniałe ciało, regularnie ćwiczy, biega, itp... Sama musisz wyczuć czy będzie w stanie zaakceptować Ciebie taka jaka jestes ...

Gość a jaaaaaaaa teeezzz
właśnie !! tylko nie odkładaj tego spotkania!!!!!! pomysli że nie nim bawisz

Gość nnynyny
Odnosząc się do Waszych wypowiedzi: no nie, ja nie wierzę że ładnego wyglądu chcą tylko puści faceci. To normalne że chcemy żeby partner nam się podobał. Nie tylko charakterem, ale fizycznie równiez. "Akceptował"... hmmm.... No ale ja nie chcę żeby on mnie AKCEPTOWAŁ. To słowo kojarzy mi się z tym, że coś wydaje mu się nieatrakcyjne, ale jakoś to toleruje. Ja chcę mu się podobać, a nie być na siłę tolerowana.

Gość tz
"a co do wygladu to tylko puste chlopaczki beda miec taki sposob myslenia." a takie bzdury jak to, wypisuja same pasztety.

hmmm, no tak do 67 to byś faktycznie mogła zejść, żeby można było powiedzieć, ze "przy kości jesteś", a nie gruba

Gość hhhhhh
kochana akceptowal, to dosc obszerne pojecie... A mnie sie osobiscie wydaje, ze zadnen facet nie zwiaze sie z kobieta ktora nie bedzie mu sie fizycznie i psychicznie podobalo,alez to zabrzmialo:) Wiec dziewczyny nie odkladajcie spotkania, bo z doswiadczenia wiem ze to czesciej nam kobietom panowie nie odpowiadaja niz im na takich spotkaniach :) Nie ma co zaraz myslec o tym w kategorii zwiazku, tylko jak ktos wczesniej madrze napisal - isc i sie bawic, wypic kawe czy piwko i milo spedzic czas. Jak cos ma byc to bedzie, spokojna glowa :)

Gość glame
Trza było najpierw schudnac, a potem szukac faceta Kolejnosci ci sie pomylily.

Gość a jaaaaaaaa teeezzz
to ja mam chyba jakąs inną definicje akceptacji... a to że każdy chce żeby mu sie połówka podobała też fizycznie to chyba normalne i nikt tego nie neguje, szkoda że od razu zakładasz że Ty sie nie spodobasz... jeżeli Ty sie sobie nie podobasz to jemu też sie nie spodobasz bo oni to wyczuwają

Gość nnynyny
Trudno mi podejść luźno do znajomości z kimś z kim już miesiąc gadam po 5-6 godzin każdego dnia przez telefon. :) Oczywiscie że mi zależy by się udało. Jemu zresztą też.

Gość hhhhhh
GLAME !! wez Ty sie puknij w glowe zanim cos zaczniesz pisac i wyobraz sobie ze zarowno kobiety szczuple jak i te " przy kosci " maja partnerow ,a tym bardziej moga ich szukac. Co za chora kategoryzacja.

Gość prawdaaa jest taka
Sprawdź czy masz nadwagę korzystając z kalkulatora BMI: Podaj swoją wagę i wzrost, aby obliczyć wskaźnik BMI.Podaj swoją wagę: 75kg Podaj swój wzrost: 171cm Twoje BMI wynosi: 25 NadwagaNiestety masz nadwagę. Zwiększa to u Ciebie ryzyko zachorowania na serce lub cukrzycę, może też powodować nadciśnienie. Powinnaś schudnąć. Zacznij stosować niskokaloryczną dietę. Wskazane jest również uprawianie sportów i więcej ruchu. Zapisz się na basen lub aerobik. Możesz też na własną rękę ćwiczyć każdego ranka, wykorzystując nasz zestaw ćwiczeń. Skorzystaj też z naszych przykazań dla odchudzającej się. Jeśli przez dłuższy czas nie uda Ci się stracić na wadze skonsultuj się z lekarzem.

Gość nnynyny
Ja się sobie podobam jeśli chodzi o twarz i włosy. :P Ale swojego ciała nie lubię i już.

"Jak cos ma byc to bedzie, spokojna glowa" fajnie brzmi,a le niestety nie jest prawdą inaczej się może wszystko potoczyć, kiedy dziewczyna wazy 75 kg, a zupełnie inaczej by mogło byc, gdyby ważyła np. 63 kg. To jest pierwsze spotkanie i jesli nie jest typowo kumpelskie, to pierwsze wrażenie odnośnie wyglądu może zadecydowac o wszystkim

Gość kwasss
5-6 godzin przez telefon? To Ty nawet nie masz czasu zjeść :P.

Gość nie lubię leszczy
ale i idiotek nie lubię jeszcze faceta nie znasz a już go oszukujesz... niby co ... zobaczy Cię... taką "szczupłą" i zakocha się... na wieki!!!! Głupia, pusta babo... zaakceptuj siebie, a dopiero potem szukaj faceta... masz ochotę na dietę przez całą waszą znajomość.. do rozstania? czy do ślubu?

Gość hhhhhh
autorko a wzielas pod uwage to , ze moze to wlasnie Ty a nie on sie rozczarujesz...? Mozna rozmawiac godzinami przez telefon ,a czasem na zywo okazuje sie ze nie ma o czym gadac przez pol godziny...

Gość hhhhhh
klaudka zgadzam sie ze wyglad odgrywa istotne znaczenie, ale to wcale nie wyklucza tego co napisalam. Jak juz mowilam jesli masz sie facetowi spodobac to tak bedzie, nie katuj sie dietami jesli sama dla siebie tego nie potrzebujesz

Gość a jaaaaaaaa teeezzz
a on nie pytał o Twoją fiugure? zdjęcia jak widać Cie całą ??

nnynyny masz prawidlowe BMI :) nie przejmuj sie masz fajna wage faceci tez nie lubia za chudych dziewczyn wiem to z doswiadczenia ;) sam chlopak jestem. To oczywiste, ze kazdy patrzy na wyglad fizyczny, ale wazniejsze jest co innego dla mnie np. najwazniejsza jest wrazliwosc i inteligencja u dziewczyny nie chcialbym byc z pusta laska nie majaca zainteresowan i nie potrafiaca wyrobic sobie zdania na zaden temat GLOWKA DO GORY :)

Gość wandulka
klaudka, zamknij dziób Jak sie , autorko, sobie nie podobasz, to musisz dalej chudnąć, ale przeciez już to robisz. Wiec nie wymyślaj sobie dodatkowych problemów. Możesz mu napisac mimochodem, że własnie jesteś w trakcie zrzucania kilosów i jeszcze trochę ci do swojego ideału brakuje. Jesli uwazasz, że to moze być problem.

Gość zniesmaczony na maxa
dziewczyno, twoje bmi wynosi 25, masz nadwagę, weź się za siebie!!!!