Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I CO ZNOWU TERAZ

CZY TO NORMALNE ZE TAK SIE CZUJE???

Polecane posty

Gość I CO ZNOWU TERAZ

Mój facet zdradzał mnie z dziewczyną z pewnego miasta...mieszka jakies 400km od naszego miasta. Dzisiaj patrze a w znajomych jakas dziewczyna równiez z tego samego miasta,co ta jego kochanka! Boże wyszłam z siebie! Kim do cholery ona jest? Skąd ją wziął???? Wygląd doslownie starej "kurewki"! Czy ja kiedykolwiek mu zaufam? Napisałam mu smsa,ze chyba bardzo lubi to miasto! I wył telefon.Nie mam ochoty,słuchac jego historyjek jak to ona sie znalazła w jego znajomych! Pewnie wymysli ze to jakas stara znajoma,i od jakiegos czasu tam mieszka.... :( Kurwa! mam ochote siąść i płakac!

Gość I CO ZNOWU TERAZ
Moze nie dosłownie zdradził,bo spotykał csie z nia jak miedzy nami nie bylo jeszcze związku,ale spotykalismy sie juz wtedy.

Gość kaaaaaaaaasiaaaaa123123123
jestes mlada i pewnie piekna kobieta nie lam się ...nie jestes warta takiego zachowania...nie daj sie przeprosic

Gość I CO ZNOWU TERAZ
Ale równiez byście były zdenerwowane ,ze ma znajomą z tak daleka i to jeszcze z tego miasta.co mial kogos..?

"spotykał csie z nia jak miedzy nami nie bylo jeszcze związku" On nie został stworzony tylko dal ciebie i nie masz go na wyłączność a skoro nie byliście w związku to chyba mógł robić co chce i z kim chce?

Gość NIE DRAMATYZUJ nie musi to
byc nic złego ! mój mąż też ma takich znajomych i nie robie z tego afery ...kiedys jak przez przypadek zobaczyłam takie zdjecie laski to on po prostu dał mi do przeczytania swoją poczte ....zrobiło mi sie zwyczajnie głupio :P znam hasło do jego konta a on do mojego ale nie grzebie mu tam wcale ,koniec i kropka ! Gdyby chciał mnie zdradzic to z pewnościa zrobiłby to tak ,zebym nie miała o tym zielonego pojęcia! nie wywołuj wilka z lasu 🖐️

Gość I CO ZNOWU TERAZ
Wiesz...gdyby to była normalna dziewczyna! A nie wyglądająca jak "typowa burdelówa" blondyna!Która kazde foto ma na dyskotece z innymi facetami,to uwierz ale bym nie dramatyzowała! No i te miasto! Te samo,w którym mieszka ta jego była!!!;/ Kuźwa....nie zaufam mu:(

Gość NIE DRAMATYZUJ nie musi to
nie szukaj dziury w całym ! uwierz mi facet nie lubi jak jest tak szpiegowany i posądzany i wcale nie musi miec niczego na sumieniu! Po prostu nikt nie lubi ....daj spokój ew.trzymaj reke na pulsie !