Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzisiaj moja rocznica

Dzisiaj mija rocznica utraty mego dziwictwa! Mimo iz mialam 15 lat to nie zaluje

Polecane posty

Otworzylo sie moje okno na swiat, zrozumialam ze mama swoje prjorytety i jestem kobieta a nie dzieckiem. Zal mi tych ktore czekaja do usranej smierci az ktos je wydyba. Ja wydoroslalam

Gość Tomasssssssssssssssssssssss
Kolejna tepa dziwka :-/

I od tej pory jestem wydybana. :D

oczywiscie piszac" okno na swiat" mam na mysli otwarcie mojej pochwy na kazdego kut.asa ktory sie nawinie. tak,tak je3stem kobieta. wy bez kut.asow niczym.

Gość TOLEK
A jak sie na to zdecydowalas? Z ciekawosci czy raczej z chcicy

No własnie ! cytuję ..." zrozumialam ze mama "...... że mama nie wie komu chleb codziennie daje :o jestes młodą sunią ?

Gość bvbhsfdh
nie dziecko, nie wydoroslałas

Wydoroslalam a wy mi zazdroscicie i tyle. Jestem kims a wy jak zawsze puste i same obierki ludzkosci

Myslę, że żadne argumenty ludzi którzy chcą ci dobrze życzyć cię nie przekonają, ale kiedy obudzisz się z przysłowiową ręką w nocniku - zrozumiesz to, ale może być za późno :(

Gość szparek
Pewnie, dajcie dziewczynie spokój w końcu się wybiła teraz jest KIMŚ

Gość zasada....
czwarta zasada dynamiki Newtona brzmi: Ciało puszczone w ruch raz, puszcza się cały czas:D

Gość ppppppppppppppppppppp
ja mialam lat 16 [mam nadal] nie żaluje! jesetem caly czas z tym samym chlopakiem juz prawie rok ;p zabezpieczamy sie zaczynamy bez niczego pozniej prezerwatywa jest bosko nie warto czekac pozniej masz lat 23 chces sie kochac i nie wiesz co i jak ŻENADA ;]

ja myśle, że warto czekać :P a nie iść do łóżka z jakimś byle dupkiem...ma się tą satysfakcję, że się dłużej opanowało swoje szalejące hormony i wytrzymało :P a temu jedynemu, jeżeli już ma się pewność, ze chce się z nim...no to daje się fajny prezencik w postaci swojej niewinności :P ja ma 18 lat i nie wiem ile jeszcze wytrzymam... :P jak będe z kimś długo to wtedy...no chyba, że hormony nie wytrzymają :P

jej tu nie chodzi o czekanie i powstrzymywanie sie. jak uwazasz ze jestes na to gotowa i masz odpowiedniego partnera to po co sie powstrzymywac? dla mnie to glupota:P ale jak kto lubi.

Gość Wy gówniary
nie powiedzieli wam w szkole, że od takiego wczesnego seksu później pochwa odpada a macica zrasta się z żołądkiem?

Gość ppppppppppppppppppppp
macica z żołądkiem? moze z uszami?