Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mcflurry

czy mogę być z kimś kogo nie kocham ?

Polecane posty

Gość mcflurry

Bo z jednej strony wydaje się że to oczywiste, że nie. A jednak mam wątpliwości. Jest facet, który zrobiłby dla mnie wszystko, szanuje mnie, dba o mnie, mogę na niego liczyć, daje mi poczucie bezpieczeństwa. Już długo bo około pół roku zabiega o moje względy, spotykamy się czasem, nigdy między nami do niczego nie doszło. Dobrze mi z nim, jednak wiem też na pewno że go nie kocham, ale nie kocham też nikogo innego a nie chcę być sama, a on traktuje mnie jak księżniczke, kocha mnie i mówi mi to. Wiem że nie jestem jego chwilowym kaprysem bo nie miał wielu dziewczyn w swoim życiu i jest bardzo wrażliwy i wiem że nigdy by mnie nie skrzywdził. I jeszcze to że przy nim czuję się naprawde spokojna i bezpieczna... tylko nie wiem czy dla spokoju i bezpieczeństwa mozna zrezygnować z uczucia które powoduje że mamy motyle w brzuchu i zupełnie się w nim zatracamy... powiedzcie co o tym myślicie, bo ja sama nie jestem w stanie podjąć decyzji :(

Gość mcflurry
a jak nie poznam ?

Gość mysliciel42
no wiesz to nie takie proste dla nas facetow to jasne, bez milosci wszystko jest bez sensu ale kobiety maja chyba troche inne podejscie do tego, wiec mozekobiety ci to powiedza ale i tak chyba musisz sama wybrac bo znam duzo kobiet ktore zyja bez milosci, dla kasy, bezpieczenstwa z leku przed samotnoscia itd...itd i nawet dobrze sobie radza

Gość mcflurry
nie mam takowych tendencji, mam szacunek do ludzi ;]

Gość mysliciel42
milosc nie przyjdzie..jezeli jej nie czujesz teraz to zostaw go i poczekaj na milosc..bez milosci to tylko zamki na piasku

Gość mcflurry
nie mam gwarancji że przyjdzie, a nie chce być sama :(

Gość mcflurry
wiesz ja nie mam tak nieokiełznanego temperamentu, potrafię się kontrolować i w wielu sytuacjach się już o tym przekonałam to po pierwsze, po drugie nie każdy chodzi do łóżka z kim popadnie, jak dla mnie zdrada jest czymś niewyobrażalnym i jestem pewna że nigdy tego nie zrobię ;]

Gość ps.zielona
mcflurry co ty jasnowidz jesteś i wiesz co zrobisz w życiu ? NATURA = ZEW KRWI POCZUJESZ GO I PÓJDZIESZ W DŁUGGGGGGDDGĄ Szkoda chłopaka, powiedziałabym że bawisz się nim, nie jesteś z nim fair. Faktycznie taki facet to skarb i czy ty jesteś warta żeby tracić jego czas. Może on przez ciebie nie widzi tej, która gotowa jest go pokochać. Ponoć miłość przychodzi z czasem ale czy w twoim przypadku ?

Gość mcflurry
a ja nie będę Cię przekonywać :)

Gość Justyna JB
no mcflurry znowu zablokowalas mnie na nk, pisalam ci zostaw go, nie zasluzyl na takie traktowanie i ty wiesz o tym bardzo dobrze Anno, znowu bedzie cierpial. nie żal ci tak go ranic? zrobisz jak bedziesz chciala ale co on ci zrobil za takie znecanie?troche bys poczekala,jestes jeszcze mloda dziewczyna i znajdziesz takiego ktory ci odpowiada, wiec zrob co nalezy - zostaw go. JB

Gość Justyna JB
trafiłam i zatopiłam :p wiedziałam że to Ty :)